Nieoczekiwana odwaga - liczba kart |
Autor |
Wiadomość |
himramir [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 04 Sty, 2013 Nieoczekiwana odwaga - liczba kart
|
|
|
Koledzy - możecie mi napisać lub podać linka z infomracjami na temat kart w dodatkach ?
Nie jestem pewien czy przypadkiem nie zgubiłem 1 karty "nieoczekiwana odwaga". Mam 1 sztukę na 1 corestet i 4 pierwsze dodatki z cyklu "cienie mrocznej pusczy".
Więc stawiam pytanie - ile powinienem mieć kart "nieoczekiwanej odwagi" ? |
|
|
|
 |
mklabs [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 04 Sty, 2013
|
|
|
Jak chodzi o tą niebieską - duch ( unexpected courage ) to powinieneś mieć dokładnie jedną. |
|
|
|
 |
himramir [Usunięty]
|
|
|
|
mklabs napisał/a: | Jak chodzi o tą niebieską - duch ( unexpected courage ) to powinieneś mieć dokładnie jedną. |
Dokładnie o to chodziło - dzięki wielkie |
|
|
|
 |
the_ka [Usunięty]
|
|
|
|
 |
himramir [Usunięty]
|
|
|
|
Rewelacja, dzięki |
|
|
|
 |
Kulgan [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 05 Sty, 2013 Re: Nieoczekiwana odwaga - liczba kart
|
|
|
himramir napisał/a: | Więc stawiam pytanie - ile powinienem mieć kart "nieoczekiwanej odwagi" ? |
Powinieneś mieć 3 - ale na stanie , bo w CS jest faktycznie tylko jedna sztuka |
|
|
|
 |
himramir [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 05 Sty, 2013 Re: Nieoczekiwana odwaga - liczba kart
|
|
|
Kulgan napisał/a: | himramir napisał/a: | Więc stawiam pytanie - ile powinienem mieć kart "nieoczekiwanej odwagi" ? |
Powinieneś mieć 3 - ale na stanie , bo w CS jest faktycznie tylko jedna sztuka |
Dobre |
|
|
|
 |
crabtree [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 05 Sty, 2013
|
|
|
Oj przydałby się jakiś mini pack zawierający uzupełnienie podstawki. Kupowanie 3 core setów to jednak szaleństwo. |
|
|
|
 |
kufel [Usunięty]
|
|
|
|
Dlaczego szaleństwo? |
|
|
|
 |
Berestaszek [Usunięty]
|
|
|
|
Bo nie wszyscy potrzebują encounter setów. Natomiast ja bardzo chętnie odkupie |
|
|
|
 |
Kulgan [Usunięty]
|
|
|
|
crabtree napisał/a: | Oj przydałby się jakiś mini pack zawierający uzupełnienie podstawki. Kupowanie 3 core setów to jednak szaleństwo. |
Ja kupiłem 4 CS, ale są pewne karty, których wolałbym mieć 2 komplety, takich choćby jak Nieoczekiwana odwaga Bo najbardziej ekscytujące Przygody są wtedy, kiedy gramy z kumplem |
|
|
|
 |
|