Gdzie na śląsku kupić Runebound PL I lub II edycje |
Autor |
Wiadomość |
tomkon [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 09 Lip, 2007 Gdzie na śląsku kupić Runebound PL I lub II edycje
|
|
|
Może ktoś z was widział przypadkowo w jakimś sklepie na śląsku,byłbym wdzięczny za info.Zalezy mi na nowej zafoliowanej w polskiej wersji językowej.
Ratuje mnie też sklep internetowy ,choć wszędzie piszą BRAK,NIEDOSTĘPNY,itp.
ps.
Czy w I edycji postacie bohaterów są z kartonu czy plastiku ?.Ponieważ co sklep to inny opis,już zgłupiałem do reszty
dzięki. |
|
|
|
 |
moonman [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 09 Lip, 2007
|
|
|
ja swój egzemplarz zamawiałem przez empik jakieś 2 tygodnie temu (dzięki radzie jednego z forumowiczów) - udaj się do najbliższego empiku i zamów w kasie - sprowadzą Ci z innych empików - czekasz ok. 2 dni (we wtorek będąc w gdańskim megastore empik widziałem cztery runeboundy - także empiki na pewno jeszcze mają)
I edycja ma kartonowe wizerunki a'la Drakon
II edycja ma plastikowe figurki |
|
|
|
 |
Kvachu [Usunięty]
|
|
|
|
Rzeczywiście Empik jest chyba najlepszym wyjściem. Z drugiej strony lada moment bedzie wznowienie Runebounda wiec w sklepach pojawia sie nowe egzemplarze. |
|
|
|
 |
Kvachu [Usunięty]
|
|
|
|
Choć nie, pomyłka. Lada moment to pojawią sie dodatki. Jesli chodzi o wznowienie podstawki to gdzies czytalem ze bedzie najwczesniej na przelomie sierpnia i wrzesnia. Sorki za wprowadzenie w błąd. Polecam siec sklepow EMPIK. |
|
|
|
 |
Ajgor [Usunięty]
|
|
|
|
Tak jak pisałem wcześniej, dzwoń po Wrocławskich Empikach bo widziałem na własne oczy jeszcze tydzień temu! |
|
|
|
 |
tomkon [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 09 Lip, 2007 i dostałem !!!!
|
|
|
jak by ktoś jeszcze szukał,to w Bytomskiej Plejadzie,w Empiku są jeszcze 4 sztuki,edycja II w polskiej wersji językowej 149,90zł. |
|
|
|
 |
Ajgor [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 31 Lip, 2007
|
|
|
Wczoraj (30.07.2007) w Empiku (Wrocław - Centrum Bielany - Tesco) widziałem i dotykałem 3 szt. "Runebound" PL. |
|
|
|
 |
Yachu85 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 04 Sie, 2007
|
|
|
Przedwczoraj widziałem tę grę w Empiku na pasażu centrum handlowego M1 w Czeladzi (ul. Będzińska 80). |
|
|
|
 |
kowal85 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 04 Sie, 2007 Sa sklepy internetowe gdzie dostepny jest runebound 2
|
|
|
Ja osobiscie kupilem runebounda 2 pl z allegro ale na tej stronie sa jeszcze dostepne egzemplarze Runebounda 2 Sebo-Wilczek tylko nie wiem czy PL zapytaj sie Sebastiana znajdziesz jego GG na tej stronce :] |
|
|
|
 |
bakkrol [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 02 Wrz, 2007
|
|
|
A wersja PL to jest tylko polska instrunkcja czy napisy na kartach i mapie (nie znam dokłądnie gry, więc nie wiem na czym są jeszcze) są po polsku? I jaka jest różnica między pierwszą a drugą edycją ???? |
|
|
|
 |
Lord Agrael [Usunięty]
|
|
|
|
Jest to pełna polska wersja językowa . Wszystko jest po polsku.
A różnica między pierwszą a drugą edycją jest taka że druga jest bardziej grywalna i jest w niej więcej interakcji miedzy graczami - przynajmniej tak jest przedstawiana. |
|
|
|
 |
bakkrol [Usunięty]
|
|
|
|
A jest jakaś różnica w cenie? Ogólnie to chyba jakby się już kupowało to lepiej 2 edycje? Gdzie można w necie dostać 2 edycje PL ? |
|
|
|
 |
Lord Agrael [Usunięty]
|
|
|
|
Po polsku wydana jest tylko edycja druga. W tym momencie tą grę to można chyba kupić tylko w empikach. Ale DW informował że niedługo będzie dodruk |
|
|
|
 |
bakkrol [Usunięty]
|
|
|
|
A wiadomo mniej więcej kiedy będzie dodruk (za miesiąc czy za pół roku)? I jaka będzie cena? |
|
|
|
 |
bakkrol [Usunięty]
|
|
|
|
Czy będzie nadal za 149,90 zł ? |
|