|
galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta
|
Tworzenie talii i dodatki bitewne. |
Autor |
Wiadomość |
hijack [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 Tworzenie talii i dodatki bitewne.
|
|
|
Witam. Liczę na pomoc kogoś doświadczonego w kwestii tego jakie dodatki warto kupić dla Imperium i dla Orków. Staram się stworzyć coś silnego na potrzeby gry domowej (czyli wszelakie restrykcje mnie nie obchodzą). Warto dodać że nie posiadam żadnego dużego dodatku (z wiadomych powodów...) Pytam jedynie o bitewniaki. Zaznaczam że mam już Upadek Karak Grimaz i Odkupienie czarodzieja. Co dalej dla orków i imperium?
Jeśli jest to możliwe, to prosiłbym o poinstruowanie mnie co i dlaczego właśnie dany dodatek. Ogólnie wiem, że talie imperium buduje się na przykład na Verenie. No ale ja mam jedną, więc to bez sensu... Trzech podstawek nie kupię (poza tym nie chcę żeby dziewczyna mnie rzuciła po tym jak wklepię trzecią verenę w jednej grze, czy coś w tym stylu ) Z góry dziękuję za zainteresowanie tematem. |
|
|
|
 |
Virgo [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Totoro [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 08 Maj, 2013
|
|
|
Zobacz sobie ten link: http://www.krysztalyczasu.pl/photogallery.php
Znajdziesz tam galerie kart z prawie wszystkich dodatkow ktore do tej pory wyszly. Jesli grasz orkami to calkiem fajne karty dostali w ostatnim cyklu wiecznej wojny - zestaw bitewny Bitwa o stary swiat. W tym to zestawie znajduje sie dobra karta dla orkow - Legenda Wurrzag ktorego spotkac mozna w wielu orczych deckach. |
|
|
|
 |
|
|