|
galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta
|
WTF? Brak podstawek i kolumienek w zestawie podstawowym. |
Autor |
Wiadomość |
FilipsO [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 25 Wrz, 2013 WTF? Brak podstawek i kolumienek w zestawie podstawowym.
|
|
|
Ostatnio kupiłem sobie kolejny, drugi już Core Set do X-winga i cały uszczęśliwiony odpakowuję, lecz czekała mnie niemiła niespodzianka. W zestawie nie było kolumn ani podstawek. Miał ktoś podobny problem? Co powinienem zrobić ? Proszę o pomoc i z góry dziękuję. |
|
|
|
 |
Barbus [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 25 Wrz, 2013
|
|
|
Mnie brakowało kolumienek w dwóch Y-wingach. Napisałem maila do Galakty z prośbą o dosłanie no i dosłali. Zero problemów. |
|
|
|
 |
Oldster [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 25 Wrz, 2013
|
|
|
Zjawisko brakujących elementów ma miejsce nie tylko w X-wingu ale i w wielu innych grach planszowych. Podejrzewam że gry są pakowane ręcznie i dlatego czasem czegoś brakuje. Pamiętam jak kilka lat temu w Wojnie o Pierścień (wer. ang) brakowało jednej kości Saurona, w Dust kilku czołgów, a w polskiej wersji gry Świat bez Końca zamiast polskiej planszy miałem włoską. We wszystkich przypadkach mail do FFG/Galakty (lub nawet telefon do tej ostatniej) rozwiązywał sprawę w stu procentach, a brakujące części były dość szybko dosyłane. |
|
|
|
 |
|
|