galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
#62 F*ck the king - nabór.
Autor Wiadomość
Kamo
[Usunięty]

Wysłany: Nie 08 Cze, 2014   #62 F*ck the king - nabór.

Ode mnie coś małego i być może szybkiego dla 4 osób. Można się zgłaszać do jutra do 23, wybór już jest zależny ode mnie/losowania/kolejności. Ogólnie się zobaczy :) . Jeśli ktoś by chciał to nawet mogę z kimś pójść na układ, jeśli po zakończeniu tej, rozpocznie również Ucztę dla wron ze mną w składzie :)

Rold
[Usunięty]

Wysłany: Pon 09 Cze, 2014   

Chętny :3

Edit:
Albo zareklamuję się:
Jestem pierwszy, grasz w mojej grze, Uczta dla Wron to moja ulubiona wersja, wchodzę na forum bardzo często :D

guzu
[Usunięty]

zgłaszam się ;)

czyzyk29
[Usunięty]

Chetny

Mieciu
[Usunięty]

Chętny
Ja już Cię wziąłem do gry :D
Pamiętaj ;)

Jazmatos
[Usunięty]

Ludzie co was tak wzięło na taki nagły wysyp tych gier :) Sesja jest (na pewno niektórych to dotyczy), a tu więcej gier, niż w takich luźniejszych okresach :D

Martin
[Usunięty]

widać nie wszyscy tutaj studiują

Jazmatos
[Usunięty]

Nie powiedziałem, że wszyscy, ale sam przyznasz, że wysyp gier jest teraz 2 razy większy niż zwykle, masa gier w ciągu, z tego co patrzę to nawet jeszcze PBF 39, a tutaj 62 już otwierany :P

guzu
[Usunięty]

podpięty temat martina zbiera plony :mrgreen:

Martin
[Usunięty]

myślisz że to to guzu? ;)

Generalnie na forum jest coraz więcej gier. 60 stuknęło, a pół roku temu nie było 40. Dla porównania najstarsze gry są z 2012

guzu
[Usunięty]

Martin napisał/a:
myślisz że to to guzu? ;)

myślę, że tak, ja już mam info że następna się szykuje i to nie mówię o germanusie :wink:

Rold
[Usunięty]

39 i 41 się kończą na dniach mam wrażenie. Poza tym jest 52, 55 i zaczęte w zeszłym tygodniu 57, 58, 59, 60, 61 :D A teraz jeszcze będzie 62 i na tym się nie skończy ... No nieźle :razz:

czarnylord23
[Usunięty]

Jazmatos napisał/a:
Ludzie co was tak wzięło na taki nagły wysyp tych gier :) Sesja jest (na pewno niektórych to dotyczy), a tu więcej gier, niż w takich luźniejszych okresach :D

Oj no bo ja ćwiczeń z matmy nie zaliczę prawdopodobnie, więc sesja będzie luźna. :D Zresztą gdyby wszystkie gry w których grąłem mi się nie pokońcyzły to pewnie bym się nie nudził i zaczął swoje dopiero w lipcu. :D

Ale prawda jest też taka, że niekoniecznie ludzi o wiele więcej (chociaż trochę więcej na pewno), ale też GM'ów, bo półtora roku temu to chyba tylko 4 osoby coś prowadziły: Sardo, Adam i zaginieni już Mortyr i Vickon. Poprawcie mnie jeżeli się mylę, ale grałem tylko u Vickona wtedy więc mogę wielu rzeczy nie pamiętać. ;)

PS Nie zgłaszam się. ;)

Leśnik
[Usunięty]

Ja się zgłaszam, jeśli nowi będą mieli szanse się wykazać.

Na dłuższą grę pewnie byłoby ciężko z czasem, ale czteroosobowa będzie doskonałym scenariuszem przed urlopem.

Rold
[Usunięty]

Leśnik napisał/a:
Ja się zgłaszam, jeśli nowi będą mieli szanse się wykazać.

Na dłuższą grę pewnie byłoby ciężko z czasem, ale czteroosobowa będzie doskonałym scenariuszem przed urlopem.

Witam Leśniku :)
Generalnie nowy na forum, ale całkiem nieźle ograny :p

Co z tym naborem Kamo? :P

Odpowiedz do tematu