#62 F*ck the king - nabór. |
Autor |
Wiadomość |
Kamo [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 08 Cze, 2014 #62 F*ck the king - nabór.
|
|
|
Ode mnie coś małego i być może szybkiego dla 4 osób. Można się zgłaszać do jutra do 23, wybór już jest zależny ode mnie/losowania/kolejności. Ogólnie się zobaczy . Jeśli ktoś by chciał to nawet mogę z kimś pójść na układ, jeśli po zakończeniu tej, rozpocznie również Ucztę dla wron ze mną w składzie |
|
|
|
 |
Rold [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 09 Cze, 2014
|
|
|
Chętny :3
Edit:
Albo zareklamuję się:
Jestem pierwszy, grasz w mojej grze, Uczta dla Wron to moja ulubiona wersja, wchodzę na forum bardzo często |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
|
|
|
zgłaszam się |
|
|
|
 |
czyzyk29 [Usunięty]
|
|
|
|
Chetny |
|
|
|
 |
Mieciu [Usunięty]
|
|
|
|
Chętny
Ja już Cię wziąłem do gry
Pamiętaj |
|
|
|
 |
Jazmatos [Usunięty]
|
|
|
|
Ludzie co was tak wzięło na taki nagły wysyp tych gier Sesja jest (na pewno niektórych to dotyczy), a tu więcej gier, niż w takich luźniejszych okresach |
|
|
|
 |
Martin [Usunięty]
|
|
|
|
widać nie wszyscy tutaj studiują |
|
|
|
 |
Jazmatos [Usunięty]
|
|
|
|
Nie powiedziałem, że wszyscy, ale sam przyznasz, że wysyp gier jest teraz 2 razy większy niż zwykle, masa gier w ciągu, z tego co patrzę to nawet jeszcze PBF 39, a tutaj 62 już otwierany |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
|
|
|
podpięty temat martina zbiera plony |
|
|
|
 |
Martin [Usunięty]
|
|
|
|
myślisz że to to guzu?
Generalnie na forum jest coraz więcej gier. 60 stuknęło, a pół roku temu nie było 40. Dla porównania najstarsze gry są z 2012 |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
|
|
|
Martin napisał/a: | myślisz że to to guzu? |
myślę, że tak, ja już mam info że następna się szykuje i to nie mówię o germanusie |
|
|
|
 |
Rold [Usunięty]
|
|
|
|
39 i 41 się kończą na dniach mam wrażenie. Poza tym jest 52, 55 i zaczęte w zeszłym tygodniu 57, 58, 59, 60, 61 A teraz jeszcze będzie 62 i na tym się nie skończy ... No nieźle |
|
|
|
 |
czarnylord23 [Usunięty]
|
|
|
|
Jazmatos napisał/a: | Ludzie co was tak wzięło na taki nagły wysyp tych gier Sesja jest (na pewno niektórych to dotyczy), a tu więcej gier, niż w takich luźniejszych okresach |
Oj no bo ja ćwiczeń z matmy nie zaliczę prawdopodobnie, więc sesja będzie luźna. Zresztą gdyby wszystkie gry w których grąłem mi się nie pokońcyzły to pewnie bym się nie nudził i zaczął swoje dopiero w lipcu.
Ale prawda jest też taka, że niekoniecznie ludzi o wiele więcej (chociaż trochę więcej na pewno), ale też GM'ów, bo półtora roku temu to chyba tylko 4 osoby coś prowadziły: Sardo, Adam i zaginieni już Mortyr i Vickon. Poprawcie mnie jeżeli się mylę, ale grałem tylko u Vickona wtedy więc mogę wielu rzeczy nie pamiętać.
PS Nie zgłaszam się. |
|
|
|
 |
Leśnik [Usunięty]
|
|
|
|
Ja się zgłaszam, jeśli nowi będą mieli szanse się wykazać.
Na dłuższą grę pewnie byłoby ciężko z czasem, ale czteroosobowa będzie doskonałym scenariuszem przed urlopem. |
|
|
|
 |
Rold [Usunięty]
|
|
|
|
Leśnik napisał/a: | Ja się zgłaszam, jeśli nowi będą mieli szanse się wykazać.
Na dłuższą grę pewnie byłoby ciężko z czasem, ale czteroosobowa będzie doskonałym scenariuszem przed urlopem. |
Witam Leśniku
Generalnie nowy na forum, ale całkiem nieźle ograny :p
Co z tym naborem Kamo? |
|
|
|
 |
|