PBF 47 - nabór |
Autor |
Wiadomość |
Martin [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 16 Lut, 2014 PBF 47 - nabór
|
|
|
Mamy już dzisiaj jeden nabór, to dołożę drugi :p
Jako, że moja gra 43 właśnie się zakończyła, zakładam nową (a co, póki jest ten zapal nie ma na co czekać). Będzie to znowu DwD. Dlaczego? Bo w tej chwili nie ma takiej gry na forum. Bo 43 zakończyła się zbyt szybko i zbyt łatwo, bym zdążył wyrobić sobie opinię o tej wersji. I dlatego, że jest krótsza niż inne, a mam w głowie inny pomysł, który jednak wymaga trochę czasu do realizacji
Zdaję sobie sprawę, że zaraz po innym naborze może mi być ciężko zebrać chętnych, ale spróbujemy. obiecuję sprawna grę i częste aktualizacje. Zasady naboru? Czekam na zgłoszenia do poniedziałku do północy. Wcześniej niestety nie będę miał zbyt wiele czasu (egzamin i... poniedziałkowe skoki narciarskie :p)więc przynajmniej macie na to pełne 2 dni. Sam wybiorę graczy spośród chętnych, starając się wybrać tych, którym się to najbardziej "należy", ale nie precyzuje dokładnie w jaki sposób Niektórym grę już kiedyś obiecałem. Nie ma też powodu, dla którego wybrani do gry w 46 nie mogliby zgłaszać się też tutaj. |
|
|
|
 |
Richtus [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 16 Lut, 2014
|
|
|
Zgłaszam się. Doświadczenie z tym dodatkiem mam zerowe. Obecnie w trakcie jednej gry na forum. |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
ja zagram ;D |
|
|
|
 |
Beez [Usunięty]
|
|
|
|
haha gog z jaką pewnościa ze zagra ^^
to ja się ZGŁOSZĘ |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
|
|
|
ja się zgłoszę. |
|
|
|
 |
Jazmatos [Usunięty]
|
|
|
|
To ja się też zgłoszę |
|
|
|
 |
Rewolta [Usunięty]
|
|
|
|
No to ja zamykam listę trzeba spróbować ;D
Obecnie 2 PFB w sumie to 1 bo Martin skończył 43 |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
ja też chcę zagrać |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
to i ja się spróbuję wepchnąć |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
SRado, nie wiem czy z naszymi brzuszkami się wepchamy |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
a to ja rezygnuje grajcie sobie;d |
|
|
|
 |
Jazmatos [Usunięty]
|
|
|
|
Ja też mogę zrezygnować, w DwD grałem już kilkanaście razy, bardziej mi zależało na tej wersji dla 9 os. Także pozostanę w rezerwie jak coś |
|
|
|
 |
gamaliel [Usunięty]
|
|
|
|
jak jest miejsce to zagram |
|
|
|
 |
Rewolta [Usunięty]
|
|
|
|
Ciężko orzech do zgryzienia się szykuje dla prowadzącego ;D
+ Sardo mam nadzieję że kiedyś uruchomisz jeszcze grę z losami bitwy bo tylko Ty jako prowadzący prowadziłeś w ostatnim czasie takową ;D |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
Rewolta napisał/a: | Ciężko orzech do zgryzienia się szykuje dla prowadzącego ;D
+ Sardo mam nadzieję że kiedyś uruchomisz jeszcze grę z losami bitwy bo tylko Ty jako prowadzący prowadziłeś w ostatnim czasie takową ;D |
Chyba jednak nie prowadziłem z losami bitwy, to Adam Badura prowadził na pewno, a ja w niej uczestniczyłem. A ja chętnie taką poprowadzę (jak skończy się #44), bo ostatnimi czasy wydały mi się one fajne, mimo tego, że w najważniejszych bitwach są przeciwko mnie |
|
|
|
 |
|