Król za murem |
Autor |
Wiadomość |
Zubik04 [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 20 Sie, 2014 Król za murem
|
|
|
Jako, że to mój pierwszy post na tym forum, to chciałbym się przywitać .
Moim problemem jest karta dzikich o nazwie "Król za Murem".
Przy wygranej graczy, karta informuje, że gracz z najwyższą stawką przesuwa się na pierwsze miejsce na wybranym torze. Moje pytanie jest następujące: co się dzieje z resztą graczy?. Czy gracz zamienia się miejscami na torze z osobą na pierwszym miejscu, czy zajmuje pierwsze miejsce a reszta graczy przesuwa sie na torze o jedną pozycję do tyłu? |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 20 Sie, 2014
|
|
|
Witamy,
1. W złym temacie piszesz
2. Zajmuje pierwsze miejsce a reszta graczy przesuwa sie na torze o jedną pozycję do tyłu |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 20 Sie, 2014 Re: Król za murem
|
|
|
Zubik04 napisał/a: | Jako, że to mój pierwszy post na tym forum, to chciałbym się przywitać .
Moim problemem jest karta dzikich o nazwie "Król za Murem".
Przy wygranej graczy, karta informuje, że gracz z najwyższą stawką przesuwa się na pierwsze miejsce na wybranym torze. Moje pytanie jest następujące: co się dzieje z resztą graczy?. Czy gracz zamienia się miejscami na torze z osobą na pierwszym miejscu, czy zajmuje pierwsze miejsce a reszta graczy przesuwa sie na torze o jedną pozycję do tyłu? |
nie witamy, wygrałeś nagrode największego gamonia internetów 2014r. ;x |
|
|
|
 |
Czarny Jaszczur [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 20 Sie, 2014
|
|
|
Statuetkę Skurwiela Internetów 2014 w kategorii Fora otrzymuje..
<bębny i trąbki, skąpo ubrana dziewoja idzie z kopertą zawierającą zwycięzcę, potyka się i leci na ryj ale to nic>
.. Gog!
Na tym forum jest odpowiedni dział do zadawania pytań - Pytanie o zasady -klik, tam możesz zadawać pytania o mechanikę gry jeśli jeszcze jakieś będziesz miał |
|
|
|
 |
Jazmatos [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 21 Sie, 2014
|
|
|
GoG jak zwykle mistrz ciętej uprzejmości wobec nowych użytkowników |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
ej serio ogarniecie tego zajęłoby średnio rozgarniętemu szympansowi na wózku inwalidzkim bez oka jakieś 10 sekund, tak mówili na national geographic ;x Już nie mówie nawet o opcji szukaj, bo to już dla członków MENSY ścisłych Shutt, radziol, toszt itd są gorsi, więc spoczko ;d |
|
|
|
 |
Radziol88 [Usunięty]
|
|
|
|
Bez takich mi tu proszę. Ja bym tylko napisał, że do takich pytań jest przypięty wątek
A dopowiadając to wszystkie operacje na torach (chyba że coś by powiedziało wprost o zamianie dwóch osób) wykonuje się przez przesunięcie reszty żetonów do wyrównania. |
|
|
|
 |
figol [Usunięty]
|
|
|
|
Aż się wczoraj zdziwiłem widząc tylko odpowiedź Guzu, że nikt nie ciśnie nowemu |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
pare lat temu za takie coś na innych forach byłby 100% usunięty topic lub zamknięty od razu i temp ban na tydzień |
|
|
|
 |
Radziol88 [Usunięty]
|
|
|
|
Gog napisał/a: | pare lat temu za takie coś na innych forach byłby 100% usunięty topic lub zamknięty od razu i temp ban na tydzień |
A to nie przeczę.
Ale działanie bez komentarza, byłoby lepsze. |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
mam pytanie czy Wy robicie raban o słowo gamoń? miłe i pieszczotliwe określenie małego kalibru :p mogłem go nazwać debilem, matołem, kretynem, bezmózgiem, jednak nazwałem go gamoniem, więc już może dajcie spokój ?:) |
|
|
|
 |
Radziol88 [Usunięty]
|
|
|
|
Gog napisał/a: | mam pytanie czy Wy robicie raban o słowo gamoń? miłe i pieszczotliwe określenie małego kalibru :p mogłem go nazwać debilem, matołem, kretynem, bezmózgiem, jednak nazwałem go gamoniem, więc już może dajcie spokój ?:) |
Reszta pewnie tak.
Mnie bardziej razi "gamoń" bez podania właściwego uzasadnienia |
|
|
|
 |
Jazmatos [Usunięty]
|
|
|
|
Uwierz mi GoG wiele osób za gamonia by się obraziło Gamoń = łajza. Patrz ile jest synonimów tego słowa http://synonim.net/synonim/gamo%C5%84 Co innego tak powiedzieć kumplowi, którego już znasz bo się np wyjebał idąc, a co innego powiedzieć tak do zupełnie obcej osoby |
|
|
|
 |
|