galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Król za murem
Autor Wiadomość
Zubik04
[Usunięty]

Wysłany: Sro 20 Sie, 2014   Król za murem

Jako, że to mój pierwszy post na tym forum, to chciałbym się przywitać :) .
Moim problemem jest karta dzikich o nazwie "Król za Murem".
Przy wygranej graczy, karta informuje, że gracz z najwyższą stawką przesuwa się na pierwsze miejsce na wybranym torze. Moje pytanie jest następujące: co się dzieje z resztą graczy?. Czy gracz zamienia się miejscami na torze z osobą na pierwszym miejscu, czy zajmuje pierwsze miejsce a reszta graczy przesuwa sie na torze o jedną pozycję do tyłu?

guzu
[Usunięty]

Wysłany: Sro 20 Sie, 2014   

Witamy,

1. W złym temacie piszesz

2. Zajmuje pierwsze miejsce a reszta graczy przesuwa sie na torze o jedną pozycję do tyłu

Gog
[Usunięty]

Wysłany: Sro 20 Sie, 2014   Re: Król za murem

Zubik04 napisał/a:
Jako, że to mój pierwszy post na tym forum, to chciałbym się przywitać :) .
Moim problemem jest karta dzikich o nazwie "Król za Murem".
Przy wygranej graczy, karta informuje, że gracz z najwyższą stawką przesuwa się na pierwsze miejsce na wybranym torze. Moje pytanie jest następujące: co się dzieje z resztą graczy?. Czy gracz zamienia się miejscami na torze z osobą na pierwszym miejscu, czy zajmuje pierwsze miejsce a reszta graczy przesuwa sie na torze o jedną pozycję do tyłu?

nie witamy, wygrałeś nagrode największego gamonia internetów 2014r. ;x

Czarny Jaszczur
[Usunięty]

Wysłany: Sro 20 Sie, 2014   

Statuetkę Skurwiela Internetów 2014 w kategorii Fora otrzymuje..

<bębny i trąbki, skąpo ubrana dziewoja idzie z kopertą zawierającą zwycięzcę, potyka się i leci na ryj ale to nic>

.. Gog!

Na tym forum jest odpowiedni dział do zadawania pytań - Pytanie o zasady -klik, tam możesz zadawać pytania o mechanikę gry jeśli jeszcze jakieś będziesz miał ;)

Jazmatos
[Usunięty]

Wysłany: Czw 21 Sie, 2014   

GoG jak zwykle mistrz ciętej uprzejmości wobec nowych użytkowników :P

Gog
[Usunięty]

ej serio ogarniecie tego zajęłoby średnio rozgarniętemu szympansowi na wózku inwalidzkim bez oka jakieś 10 sekund, tak mówili na national geographic ;x Już nie mówie nawet o opcji szukaj, bo to już dla członków MENSY ścisłych :) Shutt, radziol, toszt itd są gorsi, więc spoczko ;d

Radziol88
[Usunięty]

Bez takich mi tu proszę. Ja bym tylko napisał, że do takich pytań jest przypięty wątek :P

A dopowiadając to wszystkie operacje na torach (chyba że coś by powiedziało wprost o zamianie dwóch osób) wykonuje się przez przesunięcie reszty żetonów do wyrównania.

figol
[Usunięty]

Aż się wczoraj zdziwiłem widząc tylko odpowiedź Guzu, że nikt nie ciśnie nowemu :grin:

Gog
[Usunięty]

pare lat temu za takie coś na innych forach byłby 100% usunięty topic lub zamknięty od razu i temp ban na tydzień :D

Radziol88
[Usunięty]

Gog napisał/a:
pare lat temu za takie coś na innych forach byłby 100% usunięty topic lub zamknięty od razu i temp ban na tydzień :D

A to nie przeczę.
Ale działanie bez komentarza, byłoby lepsze.

Gog
[Usunięty]

mam pytanie czy Wy robicie raban o słowo gamoń? miłe i pieszczotliwe określenie małego kalibru :p mogłem go nazwać debilem, matołem, kretynem, bezmózgiem, jednak nazwałem go gamoniem, więc już może dajcie spokój ?:)

Radziol88
[Usunięty]

Gog napisał/a:
mam pytanie czy Wy robicie raban o słowo gamoń? miłe i pieszczotliwe określenie małego kalibru :p mogłem go nazwać debilem, matołem, kretynem, bezmózgiem, jednak nazwałem go gamoniem, więc już może dajcie spokój ?:)

Reszta pewnie tak.
Mnie bardziej razi "gamoń" bez podania właściwego uzasadnienia ;)

Jazmatos
[Usunięty]

Uwierz mi GoG wiele osób za gamonia by się obraziło :P Gamoń = łajza. Patrz ile jest synonimów tego słowa http://synonim.net/synonim/gamo%C5%84 :D Co innego tak powiedzieć kumplowi, którego już znasz bo się np wyjebał idąc, a co innego powiedzieć tak do zupełnie obcej osoby :P

Odpowiedz do tematu