[K] Polowanie na Golluma |
Autor |
Wiadomość |
Jahmel [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 22 Maj, 2014 [K] Polowanie na Golluma
|
|
|
Wciągnąłem znajomego w zabawę z podstawką i stwierdził, że chce iść dalej, ale nie ma już w sprzedaży Polowania więc jeżeli ktoś ma wolę sprzedać dodatek w wersji PL to byłoby miło. Na początku czerwca moderatorzy mogą usunąć ten temat, żeby nie robić burdla. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
adamsb81 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 22 Maj, 2014
|
|
|
Mam ten sam problem. Nie ma nigdzie polowania. Czy można zacząć z innym dodatkiem??
Czy raczej trzeba kupować wszystko chronologicznie. |
|
|
|
 |
Kulgan [Usunięty]
|
|
|
|
adamsb81 napisał/a: | Mam ten sam problem. Nie ma nigdzie polowania. Czy można zacząć z innym dodatkiem??
Czy raczej trzeba kupować wszystko chronologicznie. |
Nie ma potrzeby kupować chronologicznie, choć tak pewnie byłoby najlepiej. Brak kart z małego dodatku nie wpływa na możliwość grania w kolejne przygody. |
|
|
|
 |
Wacho [Usunięty]
|
|
|
|
Panowie a może warto spróbować zagrać w Czarnych Jeźdźców - akurat do "powiązania" z podstawką a i nagrody w konkursie można pięknie zgarnąć!!!
A tak naprawdę - nowe hobbickie przygody idealnie pokazują "inną stronę" gry gdzie zamiast napierdzielanki wymuszają inną taktykę. |
|
|
|
 |
tygrys [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 25 Maj, 2014
|
|
|
W następnym tygodniu będę miał prawdopodobnie ten dodatek do sprzedania - karty w stanie bardzo dobrym, instrukcja też, brak tylko pudełka, odezwę się na priv jak nie zapomnę. |
|
|
|
 |
motti [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 25 Maj, 2014
|
|
|
Przy okazji tematu zastanawiam się jaki dodatek jako kolejny zniknie ze sklepów. Czy to będzie następny w kolejności Starcie u stóp..., czy Powrót do Mrocznej Puszczy , który jak czytałem wielokrotnie był wskazywany jako przydatny do talii krasnoludzkich, czy może pierwszy ZP z cyklu Dwarrowdelf, jak myślicie? Trzeba będzie jakiś plan zakupów przemyśleć, aby nie obudzić się z ręką w czymś niefajnym. |
|
|
|
 |
Vipe [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 11 Lip, 2014
|
|
|
Podepnę się do tematu. Jeśli ktoś chce się pozbyć wersji PL to chętnie przygarnę |
|
|
|
 |
motti [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 11 Lip, 2014
|
|
|
Widziałem na necie tu www.gnom-sklep.pl jako dostępne, ale czy tak jest w rzeczywistości to już do sprawdzenia, jak ktoś zainteresowany |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Nie 13 Lip, 2014
|
|
|
Niestety nie jest dostępne |
|