58 nabór |
Autor |
Wiadomość |
Rold [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 31 Maj, 2014 58 nabór
|
|
|
W ramach chęci większej aktywności na forum postanowiłem że założę grę! Jestem po maturze i mam 4 miesiące wakacji... kiedy jak nie teraz? :p
Nigdy tego nie robiłem w dodatku jestem dość chaotycznym człowiekiem, więc wolałbym prowadzić coś w czym się orientuję
A dotychczas na żywo miałem okazję grać tylko w klasyczną 2 edycję oraz FFC.
A) Generalnie granie w 2.ed jest już troszkę dla mnie nudne jak na grę na forum więc może ciekawszą wersją będzie zagranie z modyfikacją. Będzie to odkrywanie następnych wydarzeń zaraz po fazie Westeros.
B) Klasyczne FFC na 4 osoby. Lubię Ucztę bo to wersja w której Beez sobie nie radzi idealnie, natomiast ja się czuje całkiem dobrze i miło mi będzie popatrzeć
Co do naboru stwierdziłem ze odwdzięczę się osobom które pozwoliły mi grać u siebie i zapewnię im pierwszeństwo przy decyzji czy chcą grać.
1. Beez
2. Sardo
3. Martin
Decyzję co do A lub B pozostawiam tej trójce pod głosowanie. Resztę ustalam kolejnością kto pierwszy ten lepszy.
PS. PBF nie będzie schludny, bo ze mnie nie ten typ. Aczkolwiek postaram się robić częste aktualizacje |
|
|
|
 |
Rold [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 31 Maj, 2014
|
|
|
Nom i jeszcze będzie musiał znaleźć się samarytanin który prześle mi mapkę |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
zgłaszam się |
|
|
|
 |
Kamo [Usunięty]
|
|
|
|
To ile tam tego miejsca masz? bo jak się zmieszczę to dopisz mnie. |
|
|
|
 |
lukiluk [Usunięty]
|
|
|
|
Jeśli jest jeszcze miejsce (rozumiem, że tylko w wersji A) to zgłaszam się, jeśli zgodzicie się zagrać z nowicjuszem na forum. Pracuję przy komputerze, więc nie ma problemu we wchodzeniu parę razy dziennie na forum. |
|
|
|
 |
Beez [Usunięty]
|
|
|
|
mi obojętnie byle nie totalnie klasyczna podstawka
I zagram |
|
|
|
 |
Mieciu [Usunięty]
|
|
|
|
Zgłaszam się do podstawki bo inaczej się raczej nie wcisnę |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
|
|
|
ja tez ale juz po miejscach widze |
|
|
|
 |
Martin [Usunięty]
|
|
|
|
Ja jeśli FFC to spasuję, a jeśli 6-osobowa z odkrytymi wydarzeniami to bardzo chętnie chociaż zgłosiłem się już u guzu. Jednak za 2 miesiące będę musiał skończyć całkiem grę na forum więc chyba jednak wolałbym grę 6-osobową a nie 9-cio, więc jeśi weźmiesz mnie tu to tam zrezygnuję |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
dzięki za miejsce, chętnie skorzystam
z tych dwóch opcji chyba wolałbym zagrać w Ucztę dla Wron, ale pierwsza opcja też jest ok
ważne by gra była sprawna i bez zamulania |
|
|
|
 |
Rold [Usunięty]
|
|
|
|
Hmm po moich obliczeniach wyszło, że gramy w 6 osobową wersję z odkrytymi wydarzeniami na następną turę Ma to taki sens że przez to Martin rezygnuje z 9 osobówki i jest jedno miejsce więcej dla mnie :3
Tak jak mówiłem trójka która zgłasza obecność + trzy pierwsze osoby
1. Beez
2. Sardo
3. Martin
4. Germanus
5. Kamo
6. Lukiluk
Rezerwa to Mieciu
@Lukiluk nie ma problemu jeżeli nie stwierdzisz po tygodniu że rezygnujesz
Wszyscy zgłosili się rano więc chyba nie ma problemu żeby potwierdzać. |
|
|
|
 |
Rold [Usunięty]
|
|
|
|
Beez - Stak
Sardo - Greyjoy
Martin - Baratheon
Germanus - Lanister
Kamo - Tyrell
Lukiluk - Martell
Wymiany są dopuszczalne Gdy 5 osób potwierdzi swój ród losuję wydarzenia na drugą turę robię pole gry i czekam na rozkazy :p
Startową mapę znacie więc na razie mam nadzieję że nie jest potrzebna, tyle że przed wystartowaniem ktoś będzie musiał mi ją jednak podesłać |
|
|
|
 |
Rold [Usunięty]
|
|
|
|
Dzięki wspaniałości naszego rezerwowego prawdopodobnie dostanę mapkę
Dzięki Mieciu |
|
|
|
 |
Martin [Usunięty]
|
|
|
|
ja zostane przy baratheonie
wydarzenia znamy na 1 ture naprzód? zdarzały się gry w których były odkryte 3 najbliższe tury
oczywiście bez Losów bitwy? :p
też mogę ci wysłać mapke jakby co |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
Rold napisał/a: | Beez - Stak
Sardo - Greyjoy
Martin - Baratheon
Germanus - Lanister
Kamo - Tyrell
Lukiluk - Martell
Wymiany są dopuszczalne Gdy 5 osób potwierdzi swój ród losuję wydarzenia na drugą turę robię pole gry i czekam na rozkazy :p
Startową mapę znacie więc na razie mam nadzieję że nie jest potrzebna, tyle że przed wystartowaniem ktoś będzie musiał mi ją jednak podesłać |
mogę grać Lanisterem ale Stakiem tez nie grałem więc mogę się wymienić. Jakieś nowe rody czy efekt spolszczenia nazw rodowych... |
|
|
|
 |
|