X- Wing w Rzeszowie |
Autor |
Wiadomość |
regrof [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 15 Lis, 2012 X- Wing w Rzeszowie
|
|
|
Witam, jeśli ktoś mieszka w Rzeszowie, ma swój zestaw (choćby podstawowy) lub tylko chęć przetestowania gry X - Wing proszę o kontakt.
gdyby udało się zebrać parę osób dysponuję odpowiednim lokalem aby przetestować też zasady turniejowe. |
|
|
|
 |
d4rk81 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 24 Lis, 2012
|
|
|
Podpisuję się pod postem wyżej chętnie pogram z ludźmi z rzeszowa. Może uda nam się znaleźć parę osób:)
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
regrof [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 25 Lis, 2012
|
|
|
Jak coś to zakupiłem dziś dwie płyty o wymiarach 90x90, jeśli ktoś ma zestaw startowy, to możemy się umówić na grę. |
|
|
|
 |
Kewals [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 26 Mar, 2013
|
|
|
Witam czy będą chętni do gry w Rzeszowie można by było grać w sklepie GameKeeper na ulicy Krzyrzanowskiego
gdzie gram czasem bywam mam też dwóch znajomych posiadających podstawki plus po jednym myśliwcu sam mam podstawie i dodatkowe myśliwce jeżeli i imperium |
|
|
|
 |
Gamekeeper [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 27 Mar, 2013
|
|
|
Cześć Kewals, jasne że jestem chętny i zapraszam pozostałych do współpracy miejsce i atmosfera jest tylko u mnie czasem z czasem źle. Proponuje małą schadzkę po świętach. |
|
|
|
 |
regrof [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 03 Cze, 2013
|
|
|
Jako, że temat już mocno "zakurzony" pobijam - czy znalazłby się jakiś odważny (lub kilku śmiałków) na zmierzenie się z eskadrami Rebeli i/lub Imperium?
Miejsce do gry zapewniam, plansze też.
Jestem w oczekiwaniu na ostatni dodatek z II Fali, Imperialna flota jest już tak duża, że służę też modelami. |
|
|
|
 |
Xellos [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 14 Cze, 2013
|
|
|
Witam
Z przyjemnością zagram z każdym z Rzeszowa. Chętnym proponuje grać w GameKeeperze. |
|
|
|
 |
regrof [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 08 Lip, 2013
|
|
|
Wszystkich zainteresowanych, grających jak tych którzy tylko chcieliby się z grą zapoznać X wingiem - z terenu Rzeszowa i okolic - zapraszam jutro o godzinie 18.30 na Rynek (zbiórka).
W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny - 791 464 169 |
|
|
|
 |
vasowicz [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 01 Gru, 2014
|
|
|
Mam zestaw podstawowy + asy rebelii + e-winga. Chętnie pogram i posłucham wskazówek dotyczących grania. Jestem mocno początkującym graczem... |
|
|
|
 |
|