Granie Kraków |
Autor |
Wiadomość |
Gog [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 11 Lis, 2013 Granie Kraków
|
|
|
w środe planujemy granie w krakowie w Wojne o północ kazdy kto ma ochote zagrac zapraszam na PW |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 06 Gru, 2014
|
|
|
jest ktoś chętny na gre w piątek o 19 (18-20 możemy sie dogadać) albo w hexie albo na rondzie młyńskim |
|
|
|
 |
merkan [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 11 Gru, 2014
|
|
|
W Krakowie to ja mógłbym zagrać. Ale raczej na Ruczaju. |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
a gdzie mieszkasz? |
|
|
|
 |
merkan [Usunięty]
|
|
|
|
He, he. Mieszkam poza Krakowem - w Dobczycach. Ale pracuję na Ruczaju. Ze dwa razy graliśmy w firmie, ale teraz jakoś się nie możemy zebrać. |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
młyńskie jest jakies 10 minut od dworca głownego;p z ruczaju 35 minut, ale cóz skoro tyle dupy nie potrafisz ruszyć to już Ci nie pomoge |
|
|
|
 |
merkan [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 12 Gru, 2014
|
|
|
Wiem gdzie jest młyńskie i wiem, że z Ruczaju 35 minut to chyba helikopterem
Po południu, w korkach? Powodzenia ...
A tak serio, problem w tym, że kawalerski stan dawno za mną i rzadko mam czas wyskoczyć na gierkę. Dlatego każda minuta jest cenna: 35 w jedną stronę, 35 w drugą, to jakby nie patrzeć pół gry za nami
Jeszcze przemyślę temat (zwłaszcza jak się znajdzie więcej chętnych). No i piątek taki sobie (korki większe),
Kurde, ale marudzę. |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
znaczy ja mam komplet:D i jak coś mamy chętnych zreszta na mogilske tramwajem jedziesz misiu więc jakie korki ?:) a o 19 na ulicy beliny prażmowskiego i pilotów nie ma korków jeżdżę tędy od ponad pół rok, wiec 35 na luzie:) |
|
|
|
 |
Jazmatos [Usunięty]
|
|
|
|
Gog napisał/a: | znaczy ja mam komplet:D i jak coś mamy chętnych zreszta na mogilske tramwajem jedziesz misiu więc jakie korki ?:) a o 19 na ulicy beliny prażmowskiego i pilotów nie ma korków jeżdżę tędy od ponad pół rok, wiec 35 na luzie:) |
korki największe 16-18 |
|
|
|
 |
Balerion [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 20 Gru, 2014
|
|
|
Hej. Szybka piłka - jest ktoś chętny na granie dzisiaj, nocka(od 21) centrum KrK(Batorego). Brakuje 1-2 graczy. Koniec gry w środku nocy, więc trzeba przemyśleć powrót. Jeśli ktoś się zdecyduje proszę o kontakt na do 15. |
|
|
|
 |
Balerion [Usunięty]
|
|
|
|
Ok, widzę, że nic z tego nie będzie. Na przyszłość, jeśli komuś pasuje taki nocny system grania, najczęściej z soboty na niedzielę to proszę o kontakt. Ostatnio nieco posypała się ekipa i zostało nas 3-4 graczy, jak wiadomo optymalnie to 6. |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
a moze jakas pora normalna?:D |
|
|
|
 |
Balerion [Usunięty]
|
|
|
|
Wiem, że pora nieco wampiryczna Stąd moje pytanie, komu taki system odpowiada. My tak gramy od kilku lat. Ponieważ w większości mamy już rodziny termin nocny najmniej koliduje z rożnego rodzaju obowiązkami. Czasami gramy o nieco ... normalniejszej porze od 18, wtedy w tygodniu, szczegóły do dogadania. Jak będzie się taka gra kroiła napisze na forum |
|
|
|
 |
|