|
galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta
|
|
Runebound |
| Autor |
Wiadomość |
greyjoy [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 16 Sty, 2006 Runebound
|
|
|
| No i jak z wydaniem tej gry? Rezygnujecie/przekładacie na blizej nieokreślony termin? Mam zamiar ją kupic, wolałbym tłumaczoną ale jeżeli nie będzie wydana w ciągu 2 miesięcy, nie będę czekał. |
|
|
|
 |
D.W.
Galakta

|
Wysłany: Wto 17 Sty, 2006
|
|
|
Z gry nie zrezygnowaliśmy ale w tej chwili nie chcę podawać nawet przybliżonego terminu. Jak tylko będzie coś pewnego w tej sprawie na pewno pinformujemy.
Bardzo zależało nam aby tę grę wydać przed końcem roku. Kiedy stało się to niemożliwe bo było wiadomo, że elementy do nas nie dotrą to zawiesiliśmy przygotowania bo w tym momencie różnice typu - miesiąć później mają niewielkie znaczenie.
Aby było ciekawiej dalej do nas nie dotarły te plastikowe elementy. Dlatego po prostu nie jestem teraz wstanie napisać konkretnego terminu.
W momencie kiedy będę miał je w ręku będę mógł napisać. Tyle atyle czasu potrzebujemy na wydanie tej gry. Albo, grę wydamy za tyle miesięcy a tyle bo wtedy uważamy, że będzie lepsza sprzedaż.
Niestety chińczycy sobie trochę bimbali z tymi elementami. A teraz dochodzą jeszcze inne sprawy. Ale nie chciałbym Was zanudzać...
Dlatego żadnego terminu obecnie nie mogę gwarantować. |
|
|
|
 |
Longinus [Usunięty]
|
|
|
|
no cóż, wygląda na to, że Rebel w swoim newsletterze ma lepsze informacje Prosimy o komentarz.
| Cytat: | 1. Z napięciem czekamy na pierwszą grę planszową fantasy
z prawdziwego zdarzenia od czasów Magii i Miecza. W lutym
powinien światło dzienne ujrzeć polski Runebound. Będzie w
cenie około 150zł i w niczym nie będzie ustępował swojemu
anglojęzycznemu odpowiednikowi. Myślę, że gra podbije
serca wielu polskich fanów przygody, magii i białej broni.
http://www.rebel.pl/produ.../Runebound.html |
oczywiście zwróciłem uwagę na słowo "powinien" ale jednak są to dość konkretne informacje, łącznie z podaniem orientacyjnej ceny. |
|
|
|
 |
Nataniel [Usunięty]
|
|
|
|
Witam,
Newsletter zostal przygotowany zanim na forum pojawila sie informacja, ze "nie wiadomo kiedy" Jest to wiec oczywista pomylka z naszej strony i pewnie zostanie sprostowana w najblizszym czasie. |
|
|
|
 |
Ajgor [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 19 Sty, 2006 To musi być wydane !!!
|
|
|
| Jestem skłonny kupić edycję PL nawet bez tych plastikowych figurek. Byłem wielbicielem Magii i Miecza, proszę pozwólcie nam cieszyć się Runebound-em. |
|
|
|
 |
|
|
|