galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
X-wing w Lesznie (wlkp)
Autor Wiadomość
Lord Kris
[Usunięty]

Wysłany: Sro 06 Maj, 2015   X-wing w Lesznie (wlkp)

Witam.
Drogie koleżanki, drodzy koledzy. Zastanawiam się czy ktoś gra/organizuje spotkania/kolekcjonuje etc Iksa w Lesznie i okolicach. Sam jestem nowy w temacie. Jacyś chętni? Zawsze można pomyśleć jak rozwinąć xwingową scenę na naszym terenie. Pozdrawiam :smile:
Ostatnio zmieniony przez Lord Kris Wto 18 Sie, 2015, w całości zmieniany 2 razy  

palpi
[Usunięty]

Wysłany: Sro 06 Maj, 2015   

Jeśli czas pozwoli dojadę z Krotoszyna jak będzie jakieś granie w Lesznie. :cool:

Lord Kris
[Usunięty]

Wysłany: Czw 07 Maj, 2015   

okay. zobaczymy jak temat się rozwinie. pozdr :smile:

Shantruin
[Usunięty]

Wysłany: Sob 09 Maj, 2015   

Hej :)

Fajnie widzieć, że X-wing trafił do mojego rodzinnego miasta :) Z tego co wiem w Lesznie nie ma jakiejś rozwiniętej sceny (brak sklepu robi swoje), ale zapraszamy do Poznania ;)

W ubiegłym roku grupka ludzi założyła Leszczyński Fanklub SW, miałem nawet do nich przyjechać i robić pokazy iksów, ale temat umarł a chłopacy zniknęli i zwinęli stronkę facebookową :(

Z doświadczenia wiem, że utworzenie i utrzymanie lokalnej grupy w dowolny bitewniak w Lesznie to zadanie ciężkie, ale wykonalne, także powodzenia :) No i na serio, wpadaj do pń od czasu do czasu ;)

Lord Kris
[Usunięty]

Wysłany: Sob 09 Maj, 2015   

Shantruin napisał/a:

W ubiegłym roku grupka ludzi założyła Leszczyński Fanklub SW, miałem nawet do nich przyjechać i robić pokazy iksów, ale temat umarł a chłopacy zniknęli i zwinęli stronkę facebookową :(

obiło mi się o uszy, nawet coś czytałem gdzieś w lokalnej prasie.. zobaczymy czy ruszy i ilu chętnych będzie. itp.
i dzięki za inf o poznaniu :wink: pozdro.

StarLord
[Usunięty]

Wysłany: Pon 11 Maj, 2015   

pisze sie tez

Sniper89
[Usunięty]

Witam, obecnie jesteśmy na etapie załatwiania miejscówki, mamy parę możliwości na oku także będziemy informować na bieżąco razem z Lord Kris`em :)

Shantruin
[Usunięty]

Spróbujcie w CKiSie przy Narutowicza, dawniej grywaliśmy tam w LotRa, mieliśmy salkę na poddaszu. Ciemno i przy większej ilości osób ciasno, ale za to za darmo ;) I dajcie znać jak będziecie robili jakieś większe granie, postaram się wpaść :)

Sokół
[Usunięty]

Wysłany: Wto 12 Maj, 2015   

Ty byś się Palpi lepiej wybrał do nas na pomorze :mrgreen: tu się gra dopiero na fest a i zawodników nie brakuje a tam u was w Wielkopolsce( nie chodzi mi o Poznań) to widzę ze brak zdecydowania, wszyscy by chcieli ale jakoś nie za bardzo. :wink:
Panowie raz raz, na początek zacznijcie grac po dwóch a potem się to powoli powali rozwija. Nie od razu gwiazdę śmierci zbudowali. :lol:

Vino
[Usunięty]

Wysłany: Czw 14 Maj, 2015   

Zielona Góra też nie jest daleko :)

Gramy sobie w środy i/lub piąteczki wieczorami, a i we wrześniu pewnikiem na Bachanalia Fantastyczne spróbujemy jakiś mały turniej odpalić.

Lord Kris
[Usunięty]

Wysłany: Pon 01 Cze, 2015   

Nie myślcie że temat umarł.. kminimy miejsce, i okazało się że jest trudniej niż można by pomyśleć, ale walczymy. Myślę że bliżej wakacji ruszy :wink:

Shantruin
[Usunięty]

Wysłany: Pon 01 Cze, 2015   

Szkoły, ODKi, MOK, CKiS, hufiec (jak wam harcerze niestraszni) :P

Sniper89
[Usunięty]

Wysłany: Wto 02 Cze, 2015   

Harcerze... no właśnie, kurcze tej opcji jeszcze nie braliśmy pod uwagę. "Uderzymy" też tam. Temat w CKiS i MOK jest co chwilę przypominany, także jak tylko dadzą nam znać, że mają coś dla nas, zaraz się odezwiemy. Natomiast Palpi, jak najbardziej jeżeli jesteś mobilny, zapraszam do leszna, czy to u kogoś z nas w domu, czy gdzie indziej, na 2 - 4 osoby miejsce się znajdzie napewno.

Shantruin
[Usunięty]

Ogółem jadę teraz na weekend do Osiecznej, to w piątek/sobotę można się gdzieś w Lesznie zgadać na granie, i tak biorę ze sobą matę i modele :p

Sniper89
[Usunięty]

To świetnie, jutro/pojutrze dogadamy spotkanie i wymienimy się kontaktami :-)

Odpowiedz do tematu