galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Omega leader
Autor Wiadomość
Żbik

Dołączył: 13 Maj 2016
Posty: 1
Wysłany: Pią 13 Maj, 2016   Omega leader

Witam.

Czy kiedy duch strzela z autoblastera do lidera omegi może użyć zmiany kości z zasady Accuracy correctora ??

Z góry dziękuję za odpowiedź.
 
     
costi

Dołączył: 02 Sty 2016
Posty: 77
Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 13 Maj, 2016   

Nie.

Może anulować kości, ale nie może dodać wyników <hit>, bo dodawanie wyników jest modyfikacją.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0.07 sekundy. Zapytań do SQL: 13