|
galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta
|
Goblin - rybnik |
Autor |
Wiadomość |
Masłonator [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 20 Kwi, 2014 Goblin - rybnik
|
|
|
Pytanie do ogólnej społeczności X-winga, jako iż frekwencja w katowicach ostatnimi czasy pozostawia trochę do życzenia i brakuje nieco terminów na same turnieje.
Rodzi się pytanie , jest wstępny pomysł by zorganizować także turnieje w rybnickim Goblinie,
Ceny nieco mniejsze a także możliwość zamawiania modeli z datą oficjalnej premiery to pewne atuty, ponadto jest tam dosyć spora frekwencja ogólna ludzi przez większość czasu przez co można by przyciągnąć do gry kolejne osoby.Miejsca jest sporo więc napewno się wszyscy pomieszczą nawet z innym równoległym turniejem.W związku z tym
czy byliby gracze którzy by na takich turniejach się pojawiali? (nie wyklucza to oczywiście katowickiego barda z obiegu, to daje tylko 1 dodatkowy termin na turniej w miesiacu) |
|
|
|
 |
magnus [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 20 Kwi, 2014
|
|
|
Dwie osoby są w Rybniku co wiem że grają mogę wpadać na pewno bliżej niż do Katowic ale u mnie wszystko zależy do terminów. |
|
|
|
 |
DarthBart [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 21 Kwi, 2014
|
|
|
No ja z Katowic mam kawałek więc fajnie by było jechać większą ekipą żeby się koszty paliwa rozłożyły. Ale generalnie nie mówię nie, wszystko zależy od terminów. |
|
|
|
 |
Evilstasiu [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 25 Kwi, 2014
|
|
|
od czerwca będę mieszkał koło Rybnika więc mnie by nawet pasowało, ale wszystko zależy od terminów |
|
|
|
 |
|
|