Turniej GoTa w Hexie |
Autor |
Wiadomość |
figol [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 20 Maj, 2014
|
|
|
Masakra, mam Mocka |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
Ja się wybieram. Ale widzę, że będą losy bitwy ... to trochę dziwne jak na turniej Nawet ja, który lubię losy, to jednak wolałbym zagrać bez nich. |
|
|
|
 |
figol [Usunięty]
|
|
|
|
Sporo osób chce bez losów, nawet ktoś zrobił głosowanie. To może organizatorzy zmienią zdanie. Mam nadzieję, że event się uda i zrobią następny, na którym będę |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
^ up!
W sumie moglibysmy koalicje zrobic jakbysmy razem w grupie grali |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
jestem dopiero na liście rezerwowej ;x |
|
|
|
 |
Jazmatos [Usunięty]
|
|
|
|
Też patrzę że już tyle osób, że nie ma sensu się dopisywać na listę rezerwową raczej. Kto by pomyślał, że tylu graczy (choć z ich doświadczeniem to może być różnie) mamy w Krakowie. |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
|
|
|
Jazmatos napisał/a: | Też patrzę że już tyle osób, że nie ma sensu się dopisywać na listę rezerwową raczej. Kto by pomyślał, że tylu graczy (choć z ich doświadczeniem to może być różnie) mamy w Krakowie. |
dawać ich na forum ;] |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Właśnie dlatego chciałbym się zapisać na kolejne, wyeliminować randomow! |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
ale z losami moze lepiej ze sie nie dostalem jak ktos pokroju dredzilli by wygrywał losami ;d |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Ja jak najbardziej za losami jestem |
|
|
|
 |
Jazmatos [Usunięty]
|
|
|
|
Gog napisał/a: | ale z losami moze lepiej ze sie nie dostalem jak ktos pokroju dredzilli by wygrywał losami ;d |
Co to za jakieś nieładne sugestie? Trzeba szanować grę każdego, nie każdy jest taki doświadczony może jak Ty |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
Jazmatos napisał/a: | Gog napisał/a: | ale z losami moze lepiej ze sie nie dostalem jak ktos pokroju dredzilli by wygrywał losami ;d |
Co to za jakieś nieładne sugestie? Trzeba szanować grę każdego, nie każdy jest taki doświadczony może jak Ty | nic nie rozumiesz Jazmiu nie chce mi się tego tlumaczyć :d Shutt będzie wiedział, że chodzi tu o graniu typu Lucek |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Lucek hahahahhahahaha xD
No to już wiem skąd u Goga taka frustracja. |
|
|
|
 |
Jazmatos [Usunięty]
|
|
|
|
Każdy ma swojego Lucka, u nas był niejaki Igor A po za tym napisałem to z dozą ironii |
|
|
|
 |
|