|
galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta
|
Dodruki |
Autor |
Wiadomość |
janekb [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 27 Maj, 2014 Dodruki
|
|
|
Hej, na forum już jestem jakiś czas, ale na x-wingowe dopiero od kilku dni zaglądam, więc się witam. Nigdzie nie potrafię znaleźć żadnych pewnych informacji, może źle szukam, ale czy ktoś coś wie czy będą dodruki A-Wingów? Nie planowałem akurat jego zakupu w tej chwili, ale jeśli w najbliższym czasie nie będą wypuszczone nowe to chyba warto by było szukać i kupić (jeśli jeszcze gdzieś się je dorwie). Ktoś coś wie na ten temat? |
|
|
|
 |
Breed9000 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
janekb [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 27 Maj, 2014
|
|
|
Cytat: | http://www.forum.galakta.pl/viewtopic.php?t=5954 <= odsyłam to tego wątku. Tyczy się obu statków. |
Nadal jednak to nie daje odpowiedzi na pytanie :/ napisałem do Galakty ale póki co cisza z ich strony. |
|
|
|
 |
Pieczar [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 27 Maj, 2014
|
|
|
Hmmm, jeżeli konkretnie na Expansion Packu A-winga Ci zależy, to nie mam informacji, ale w najbliższym czasie wyjdą Asy Rebelii - będziesz tam miał statki A-Winga i B-Winga. |
|
|
|
 |
janekb [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 28 Maj, 2014
|
|
|
Dostałem odpowiedź, że dodruk jest planowany na 3 kwartał tego roku (A-Wing, Sokół, Interceptory). |
|
|
|
 |
ataman [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 28 Maj, 2014
|
|
|
janekb napisał/a: | Dostałem odpowiedź, że dodruk jest planowany na 3 kwartał tego roku (A-Wing, Sokół, Interceptory). |
Dobre wieści! Asy, asami, ale Tycho Celchu bardzo się przyda. |
|
|
|
 |
Barbus [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 31 Maj, 2014
|
|
|
Mogę odsprzedać jednego ze swoich a-wingów. Zestaw w stanie bardzo dobrym albo wręcz idealnym. Tylko ktoś musiałby mi podpowiedzieć, jakie numerki do niego dodali i jakie target locki, żebym mógł skompletować całość. Szczegóły na priv. |
|
|
|
 |
jervon [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 01 Cze, 2014
|
|
|
To chyba tyle w temacie kompletowania |
|