Katowice - Turniej 07.06.2014 |
Autor |
Wiadomość |
Evilstasiu [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 31 Maj, 2014 Katowice - Turniej 07.06.2014
|
|
|
data: jak w temacie
miejsce: Bard Katowice ul Kościuszki 8
godzina: 10.00
wpisowe: 10 zł
zasady: turniejowe FFG, 100 punktów
nagrody: sklep dorzuca się trochę do zebranej kasy i jest pula dla top 3 do wydania na sklepie
powinienem być wreszcie mam wolne w robocie więc wbijajcie chłopaki |
|
|
|
 |
DarthBart [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 31 Maj, 2014
|
|
|
Może będę... ale biorąc pod uwagę zeszły raz i dzisiaj to nie wiem czy mi się będzie chciało. |
|
|
|
 |
Evilstasiu [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 04 Cze, 2014
|
|
|
DarthBart napisał/a: | Może będę... ale biorąc pod uwagę zeszły raz i dzisiaj to nie wiem czy mi się będzie chciało. |
wbij przynajmniej pogramy ja mam zamiar po nocce wbić |
|
|
|
 |
Masłonator [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 04 Cze, 2014
|
|
|
Teraz powinienem być na prawie 100%, Postaram się też zebrać kilka osób ze sobą , tak że kto wie może pokonamy barierę 4 ludzi na turnieju? ^^ |
|
|
|
 |
DarthBart [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 05 Cze, 2014
|
|
|
No byłoby dobrze żeby tym razem się turniej odbył . Skoro takie tłumy mają walić drzwiami i oknami do Barda to będę.
A offtopując trochę, to jak już dotrze do mnie mój Transport i Tantive to czy w Kato będą chętni by w jakąś sobotę pyknąć epicką bitwę? Liczę że dotrze do ok 2 tyg. |
|
|
|
 |
kriis88 [Usunięty]
|
|
|
|
Doszły mnie słuchy, że w tym miesiacu tego turnieju ma nie być... dwa dni temu jak kupowałem slave i sokoła to szef barda stwierdził, że będzie w przyszłym miesiącu, ponieważ coś nie udało mu się z kimś dogadać...
EDIT: Chociaż z tego co widzę, to na stronie barda w wydarzeniach ten turniej dalej widnieje, więc sam już nie wiem jak z tym będzie |
|
|
|
 |
Evilstasiu [Usunięty]
|
|
|
|
gadałem z kierownikiem turniej jest na 100%
Darth co do dużych statków to ja jestem chętny |
|
|
|
 |
kriis88 [Usunięty]
|
|
|
|
Ja też chce na epicką się załapać |
|
|
|
 |
Masłonator [Usunięty]
|
|
|
|
Ja się nieśmiało pochwale że w posiadaniu Transportowca jestem już od 2 tygodni
Można by zagrać turniej na 150 nawet , albo epicką.
Jak by była w planach epicka albo coś większego to dajcie znać za wczasu żebym transportowiec spakował , bo trochę miejsca jednak zajmuje. |
|
|
|
 |
|