#62 F*ck the king - nabór. |
Autor |
Wiadomość |
Leśnik [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 10 Cze, 2014
|
|
|
Rold napisał/a: | Leśnik napisał/a: | Ja się zgłaszam, jeśli nowi będą mieli szanse się wykazać.
Na dłuższą grę pewnie byłoby ciężko z czasem, ale czteroosobowa będzie doskonałym scenariuszem przed urlopem. |
Witam Leśniku
Generalnie nowy na forum, ale całkiem nieźle ograny :p
Co z tym naborem Kamo? |
Cześć Szymon
Jeśli autoreklama jest wskazana, aby się załapać to: trochę gier w życiu rozegrałem (statystyk nie prowadzę ale ok 150 będzie), głównie 2 ed., z dawnych czasów 1 ed plus dodatki (zwłaszcza starcie) i trochę tańca ze smokami i od niedawna uczta dla wron do 2 ed. Skuteczność spora, choć w dużej mierze wynikało to z montowania nowej ekipy, gdy ja byłem ograny. |
|
|
|
 |
Kamo [Usunięty]
|
|
|
|
Dobra mój wybór padł na:
Guzu
Mieciu
Rold
Leśnik
Wolicie pisać mi na PW dwa rody którymi byście chcieli zagrać czy mam losować? |
|
|
|
 |
Rold [Usunięty]
|
|
|
|
Jeszcze mam propozycję na którą gram ze swoimi ludzmi. Żeby w orlim gnieździe dorobić port. Bo w momencie w którym Arryn traci Narrow sea traci zdolność do jakiegokolwiek transportu morskiego Propozycja do rozpatrzenia dla MG
Mi bez różnicy jak wybierać i kim mam grać także możesz mnie dać na tego kogo inni nie wytypują, bądź po prostu wylosować :p |
|
|
|
 |
Kamo [Usunięty]
|
|
|
|
Myślę że to dobry pomysł z tym portem, mógłbym się przychylić do tej opcji jeśli reszta nie będzie miała nic przeciwko. |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
|
|
|
port pasuje, ród losowany |
|
|
|
 |
Kamo [Usunięty]
|
|
|
|
Jeszcze poczekamy na Leśnika, Mieciu jest na wakacjach to jego zdanie się na razie liczyć nie będzie , Postaram się robić częste aktualizacje, no i ja jako MG będę wchodzić codziennie w godzinach 18-23, tak tylko pozwala mi praca. |
|
|
|
 |
Leśnik [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 11 Cze, 2014
|
|
|
Dzięki za przygarnięcie mnie
Port oczywiście jestem na tak, sam też tak gram.
Ród poproszę o losowanie. |
|
|
|
 |
Mieciu [Usunięty]
|
|
|
|
Rozlosuj rody, będzie najlepiej
Jestem czujny |
|
|
|
 |
Kamo [Usunięty]
|
|
|
|
To po szybkim losowaniu wyszło mi tak:
Stark - Leśnik
Lannister - Rold
Arryn - Mieciu
Baratheon - Guzu.
Zmian ani nic nie ma jak chcieliście losowanie, proszę tylko Guzu o wysłanie mi jak może BBcode z 2 pierwszych postów z tego tematu: będzie mi prościej http://www.forum.galakta.pl/viewtopic.php?t=5956 |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
|
|
|
poradziłeś sobie już widzę |
|