A-Wingi - Wymarły? Kiedy będą? |
Autor |
Wiadomość |
thekuna [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 21 Sie, 2014 A-Wingi - Wymarły? Kiedy będą?
|
|
|
Zamówiłem w zeszłym tygodniu w jednym sklepie nowe statki, w tym A-Winga. Realizacja zamówienia się opóźnia, bo ponoć dostawca nie posiada obecnie A-Wingów i też nie chce podać daty dostawy. Patrzyłem na allegro i w paru sklepach zagranicznych - też nie ma...
Czy ktoś się tutaj może orientuje, kiedy znów będziemy mieli w dystrybucji PL A-Wingi? Interesuje mnie dystrybucja, nie chcę anulować zamówienia i brać używki. |
|
|
|
 |
regrof [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 21 Sie, 2014
|
|
|
Jeśli mam być szczery - moim zdaniem dopiero wy wyjściu Asów rebelii - przecież ten dodatek musi się też sprzedać.
Identycznie jest z Interceptorami - też ich nie ma, bo widocznie cały nakład Asów imperium się nie wyczerpał;) |
|
|
|
 |
Crane [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 21 Sie, 2014
|
|
|
Bardzo optymistycznie "dodruk" tych statków ma pojawić się do końca roku (tak rzecze FFG), ale moim zdaniem bardziej realny jest termin gdzieś w pierwszej połowie 2015. |
|
|
|
 |
thekuna [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 22 Sie, 2014
|
|
|
:/
Bardzo fajna strategia... Szkoda, bo ja bym chętnie teraz kupił A-Winga i zamówił również rebel aces w preorderze |
|
|
|
 |
Shantruin [Usunięty]
|
|
|
|
Uwzględnijcie też fakt, że X-wing jest najlepiej sprzedającą się grą w dziejach FFG, i firma dopiero przyzwyczaja się do wymaganego przez nią tempa produkcji. Radzą sobie już i tak lepiej niż w okolicach 3 fali, gdzie pojawiały się dwumiesięczne opóźnienia w wydawaniu nowych statków
Samych A-wingów polecam szukać w sklepach stacjonarnych - tam najłatwiej odnaleźć jakieś zabłąkane cudeńka - może nawet jakiś Empik jeszcze będzie miał |
|
|
|
 |
thekuna [Usunięty]
|
|
|
|
Hehe, empik?! W sensie 50% drożej niż w sklepach internetowych? |
|
|
|
 |
Urialish [Usunięty]
|
|
|
|
thekuna napisał: Cytat: | Hehe, empik?! W sensie 50% drożej niż w sklepach internetowych? |
Też tak myślałem, do momentu gdy nie kupiłem dwóch podstawek do X-Winga w cenie 180 złotych (za obie). Ot, takie tam im resztki zostały |
|
|
|
 |
slawekauo [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 24 Sie, 2014
|
|
|
W tym tygodniu ktoś miał na allegro A-winga w zestawie z Advance, B-Wing i chyba Y. 138zł była cena i jak po 6 godzinach wróciłem do domu to już śladu po aukcji nie było. |
|
|
|
 |
|