PBF #82 - nabór |
Autor |
Wiadomość |
Czarny Jaszczur [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 05 Gru, 2014
|
|
|
Mapa nie jest łatwa do znalezienia, jest z nią związany bardzo długi quest, tylko dla wytrwałych
Wspomnę jeszcze że swoje, żółte i rogate, rozkazy już wysłałem |
|
|
|
 |
lukiluk [Usunięty]
|
|
|
|
Ogarnę wszystko wieczorem po pracy.
W domu ściągnąłem mapkę z vademecum gry na forum do Tańca, jeśli mam jakiejś innej użyć to prosiłbym o edytowalny plik w gimpie od jakiejś dobrej duszy |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
|
|
|
lukiluk napisał/a: | jeśli mam jakiejś innej użyć to prosiłbym o edytowalny plik w gimpie od jakiejś dobrej duszy |
czarny jaki to quest? |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Pisałem już do Sardo w tej kwestii |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 13 Sty, 2015
|
|
|
Gracz prowadzący Boltonów od dłuższego czasu nie daje znaków życia, szukamy więc zastępstwa. Ród jest w bardzo ciężkiej sytuacji (jedna armia) więc jest to raczej błagalna prośba o umożliwienie nam dalszej gry.
Dobra duszyczka która nam pomoże może liczyć na pewne miejsce w mojej kolejnej grze. Będzie ona startowała już niebawem, chwilę po zakończeniu obecnie trwającego Tańca ze Smokami. Jest więc, że tak powiem, o co się starać |
|
|
|
 |
lukiluk [Usunięty]
|
|
|
|
Popieram powyższe. Z Boltonem (Jack Daniel's) niestety od paru dni nie ma kontaktu. Czy znajdzie się chętny? |
|
|
|
 |
macziupeksiu [Usunięty]
|
|
|
|
Bolton został bardzo poważnie zgwałcony i jest dogorywajacy, ale mogę się tego podjąć. Jeśli się zgadzacie to powiedzcie na czym stanęło i wyslijcie mi na pw informacje o ewentualnych sojuszach |
|
|
|
 |
|
|
|
|
O, niech tylko Lukiluk jako MG potwierdzi zmianę i możemy grac dalej
Co się tyczy gry to stanęła ona na Fazie Westeros tury trzeciej.
I - Mobilizacja
II - Starcie królów Licytujcie pozycje na trzech torach Wpływów.
III - Atak Dzikich Dzicy atakują Westeros.
Mobilizacji dokonaliśmy, czekamy teraz tylko na licytację Ostrza dokonanej przez Boltona (Ciebie). Potem będzie jeszcze Kruk i Atak Dzikich.
Co się tyczy sojuszy, hmm, wydaje mi się, że Jack nie bawił się w dyplomacje. Walczył i przegrywał z Greyojem, widać to zresztą na obecnej mapie, Winterfell przejąłem już z rąk Żelaznych Ludzi |
|
|
|
 |
macziupeksiu [Usunięty]
|
|
|
|
Zartowalem z sojuszami.... Kto by chciał pertraktowac z przegranymi |
|