Łódź - chętni do gry |
Autor |
Wiadomość |
Sunrider [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 03 Kwi, 2015 Łódź - chętni do gry
|
|
|
Cześć Wam. Jest tu może ktoś z Łodzi, kto zaopatruje albo planuje zaopatrzyć się w Armadę? Macie jakieś miejsca gdzie można spokojnie zagrać? |
|
|
|
 |
Czubaka [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 04 Kwi, 2015
|
|
|
Witam. Widzieliśmy się dzisiaj w Gamelordzie. Tak jak wspominałem jestem chetny do gry. W następnym tygodniu będzie nas już dwóch . Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Sunrider [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 04 Kwi, 2015
|
|
|
Super! Im nas więcej tym ciekawiej. Czy oprócz Gamelorda znasz/znacie jakieś miejsce gdzie znajdzie się stół o odpowiednich wymiarach i trochę spokoju dookoła? Z mojej strony mogę zaproponować tylko w soboty spotkania SMFu w Łódzkim Domu Kultury. Powinno się tam znaleźć miejsce. |
|
|
|
 |
Czubaka [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 05 Kwi, 2015
|
|
|
Przychodzi mi na myśl tylko sklep Stagraf na Teofilowie. Osobiście nie byłem ale podobno można zarezerwować stół pod bitewniaki. Przydałoby się miejsce gdzie można zagrać na luzie przy piwku . Może znajdzie się ktoś z domkiem jednorodzinnym . U mnie w kawalerce to raczej bida będzie.
Po świętach napiszę, w sprawie działu poświęconego Armadzie, do administratorów forum: http://starwars.sztab.com...6756ff391eb9d84
Obecnie siedzę tam przy SW LCG i X-wingu. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Czubaka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 07 Kwi, 2015
|
|
|
Witam. Wspomniany dział już jest . |
|
|
|
 |
Sunrider [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 07 Kwi, 2015
|
|
|
Ktoś chciałby się spotkać w weekend w Gamelordzie albo Łódzkim Domu Kultury (sobota po 13)? Ewentualnie w Stagrafie o którym wspomniał Czubaka, choć tam nie mam jeszcze żadnych doświadczeń. |
|
|
|
 |
Ash [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 09 Kwi, 2015
|
|
|
Mam strasznie napięty weekend, ale może się wyrobię. |
|