PBF #84 - Pole Gry |
Autor |
Wiadomość |
Sardo [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 11 Maj, 2015
|
|
|
kruk mi tam lata
jeśli to wsparcie Greyjoya jest na Ironman's Bay to je palę najazdem na The Golden Sound
Riverrun (marsz +1*):
rycerz zostaje
rycerz na Seagard (dowódca na PW) |
|
|
|
 |
lukiluk [Usunięty]
|
|
|
|
Dagmaer Rozcięta Gęba [1] [miecz][wieża]
Z paleniem czekam na kruka. |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
Ser Addam Marbrand [1] Jeśli to ty atakujesz, wszystkie twoje biorące udział w bitwie jednostki Rycerzy (w tym wspierające jednostki Rycerzy Lannisterów) zapewniają premiędo siły +3, zamiast +2. |
|
|
|
 |
lukiluk [Usunięty]
|
|
|
|
Jeśli dobrze widzę to chyba koniec?
Piechurem wycofka na Starfall.
Jeśli nic mi nie umknęło to - Winterfell: zostawiam ŻW, wieża i rycerz na Seagard, jest 5-2 dla mnie, Lannister ma max 6 używając Quyburna, więc rzucając Victariona lub Balona wygrywam i zgarniam 7 zamek |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
a no racja, bo ten piechur się może wycofać jakoś mi to umknęło chyba zbyt długo nie grałem na żywo i zapominam o takich szczegółach |
|
|
|
 |
Leśnik [Usunięty]
|
|
|
|
Gratki dla Króla i jego wasali. Nie musieliście o dodatkowy tydzień przedłużać tej farsy
Dzięki ogromne Guzu za prowadzenie!! |
|
|
|
 |
Torn [Usunięty]
|
|
|
|
Gratulacje dla zwycięscy. Dzięki guzu za prowadzenie.
Szkoda, ze lannister obudził się za późno. Sardo, dlaczego cały czas kierowałeś się w moją strone, zamiast wcześniej zaatakować GJa? Wg mnie stark zawalił z kartami (w pewnej chwili pytałem go czy chce, żebym go zaatakował statkiem, bo rozpiska była nieaktualna i zamiast 3 dowódców miał 2. Wywiał wtedy Eddarda i pozbawił się kontry). |
|
|
|
 |
gamaliel [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 2015
|
|
|
Gratulacje dla zwycięzcy.
Podziekowania dla prowadzącego.
Nic to.
Ale rzeźnia na południu przyjemna. |
|
|
|
 |
Leśnik [Usunięty]
|
|
|
|
gamaliel napisał/a: |
Mówisz o tej bezsensownej walce na wyniszczenie, która spowodowała, że żaden z nas nie miał szans na zwycięstwo oraz wpływu na przebieg partii, a Twój "sukces" wynikał tylko z faktu, że Mobilka i Starcie weszły w 4 turze? |
|
|
|
 |
gamaliel [Usunięty]
|
|
|
|
Leśnik napisał/a: | gamaliel napisał/a: |
Mówisz o tej bezsensownej walce na wyniszczenie, która spowodowała, że żaden z nas nie miał szans na zwycięstwo oraz wpływu na przebieg partii, a Twój "sukces" wynikał tylko z faktu, że Mobilka i Starcie weszły w 4 turze? |
Dokładnie o tym mówię. |
|
|
|
 |
|