PBF #90 Pole Gry - I'm THE KING! |
Autor |
Wiadomość |
Czarny Jaszczur [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 25 Maj, 2015
|
|
|
Zaznajomiłem się ze wszystkimi zmianami, są one na tyle duże i znaczące, że kontynuacja rozgrywki na nowszej wersji wariantu byłaby dla większości graczy mocno niesprawiedliwa. Kilka kart rodów zostało zmienionych, zostały wprowadzone zupełnie nowe Karty Kryzysowe (w miejsce Dzikich i są one w cholerę mocniejsze aniżeli odrzucenie dwóch żetonów czy mobilizacja na jednym zamku) a mapa doczekała się kilkunastu zmian i poprawek.
Bardzo mi przykro ale nie posiadając dostępu do starszej wersji (autouzupełnianej, GIMpowej) zmuszony jestem Was przeprosić i zakończyć w tym momencie grę jako nierozstrzygniętą.
@ Leśnik, nasze gry ruszyły równo z czterema na anglojęzycznym forum. Jesteście leniwe buły, tamte skończyły się w odstępie kilku tygodni i autor dokonał zmian dopiero po ich zakończeniu i dyskusji z graczami na temat balansu |
|
|
|
 |
Leśnik [Usunięty]
|
|
|
|
Jaszczur. To, że na forum tempo siadło wiadomo nie od wczoraj i chyba nie jestem w tej kwestii najbardziej winny. Zależało mi na szybkich rozgrywkach choćby z powodu wakacyjnych planów. Niestety regułą stało się, że gracze bez informowania innych znikają na 2-3 dni i później wszystko traw tak długo, że za granicą zagrają podebatują a my jesteśmy w 5-6 turze. |
|
|
|
 |
Sznycelek [Usunięty]
|
|
|
|
Wybaczcie, może by to szybciej szło gdybym się mniej ociągał
Kontynuować tego nie ma sensu, bo zmiany jednak są znaczne, jakby to było jeszcze coś pokroju beczki tu i tam, to sprawa wyglądałaby inaczej. No chyba, że Jaszczur czujesz się na siłach jak guzu poprowadzić od nowa rozgrywkę (tak tak, namawiam, a sam ci trułem o swoich planach na rekrutacje ).
PS: Piękna ta mapa, smoczki na torach wpływów są cudne |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
|
|
|
Cytat: | Ben The Knee
(Schminky)
Hi Guzu,
Unfortunately I cannot revert the map back. This is why I originally warned that the map was still developing when you asked permission to use it on a non-BGG forum, as I couldn't keep track of where you were.
I did ensure every game here on BGG was finished before releasing an update.
I can only suggest you refer to an old JPEG of the older map. You could always migrate your players to BGG and that way they will always be upto date in whatever game they play.
Apologies if this caused you any inconvenience.
Cheers,
Ben
|
|
|
|
|
 |
Czarny Jaszczur [Usunięty]
|
|
|
|
Te leniwe buły były tylko żartobliwą uszczypliwością. Nie będziemy przecież płakać nad tymi niefortunnymi wydarzeniami
Sznycelek napisał/a: | (tak tak, namawiam, a sam ci trułem o swoich planach na rekrutacje ) |
Wciąż czekamy na Twój nabór
Z powodu utraty mapy gra zostaje zakończona jako nierozstrzygnięta. Dziękuje uczestnikom za grę, która mimo nagłej śmierci była ciekawa i miło mi się ją prowadziło |
|
|
|
 |
levi [Usunięty]
|
|
|
|
trochę szkoda, ale co poradzić :< Dzięki za grę |
|
|
|
 |
Leśnik [Usunięty]
|
|
|
|
Również dziękuję za grę i prowadzenie! |
|
|
|
 |
Jazmatos [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 26 Maj, 2015
|
|
|
E tam nierozstrzygnięta Pewno bym skończył z 6 zamkami po tej turze Odebrano mi zwycięstwo Skandal, nieporozumienie, hańba A tak na poważnie to dzięki za prowadzenie rozgrywki i możliwość w niej uczestniczenia |
|
|
|
 |
Beez [Usunięty]
|
|
|
|
dzięki za prowadzenie
Troche szkoda ze tak sie koncza moje ostatnie gry na forum ;p Zwłaszcza 87 gdzie byłem bardzo pewny siebie, swoich decyzji i pozycji.
Pozostaje spróbowanie wygrać 73 i dokończyć 83 oraz prowadzenie 67 |
|
|
|
 |
Sznycelek [Usunięty]
|
|
|
|
Dzięki wielkie prowadzącemu i wszystkim uczestnikom za zabawę |