PBF 95 - nabór |
Autor |
Wiadomość |
Germanus [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 17 Cze, 2015
|
|
|
po tej grze pomyślę jak pozmieniać mapkę, ale muszę mieć podgląd na to w jakim kierunku zmieniać |
|
|
|
 |
Jazmatos [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 18 Cze, 2015
|
|
|
Jeśli macie taki problem z chętnymi to ja się mogę zgłosić i obiecać nieco mniej zamulać niż ostatnio |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 18 Cze, 2015
|
|
|
luzik z zamulaniem. Ten scenariusz jest dość szybki
Wyślij zgłoszenie zgodnie z opisem na 1 stronie do Leviego |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 19 Cze, 2015
|
|
|
czekamy teraz na Leviego |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 23 Cze, 2015
|
|
|
co z tą grą... |
|
|
|
 |
Richtus [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 23 Cze, 2015
|
|
|
Wiadomo co z Levim? Jeśli zaginął w akcji, to ja od piątku będę miał czas żeby poprowadzić, tylko nie mam tej mapki w swoich zbiorach. To co dajemy 24h prowadzącemu na danie znaku życia? Jak nie będzie odzewu to ja to przejmę i poszukamy jeszcze jednego gracza. |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 24 Cze, 2015
|
|
|
mapkę podeślę, to najmniejszy problem |
|
|
|
 |
Richtus [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 25 Cze, 2015
|
|
|
Levi zaginął bez wieści, przejmuję ten temat. Mapkę już mam, podziękowania dla Germanusa.
Zapisani:
1. Germanus (potwierdzony)
2. Czarny Jaszczur (potwierdzony)
3. Przeczenie (potwierdzony)
4. Jazmatos (potwierdzony)
5. ???
Poszukujemy zatem jeszcze jednego gracza. Już zapisani są proszeni o wysłanie na PW propozycji 3 rodów, którymi chcieliby zagrać, to przy okazji dostanę informację czy nadal są zainteresowani, po tym drobnym przestoju.
Aktualna mapa:
Karty i objaśnienia do mapki w pierwszym poście.
Zapraszam |
|
|
|
 |
Richtus [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 26 Cze, 2015
|
|
|
Wszyscy potwierdzili udział i nadesłali swoje propozycje rodów, czekamy na jeszcze jednego chętnego. |
|
|
|
 |
player698 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 27 Cze, 2015
|
|
|
Hej. Jestem tu nowy, ale to chyba nie problem, skoro brakuje Wam jednej osoby, więc mogę spróbować swoich sił. |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
Zapoznaj się ze scenariuszem i wyślij zgłoszenie do Richtusa |
|
|
|
 |
Richtus [Usunięty]
|
|
|
|
Przyznane frakcje:
Germanus - Śląsk
Czarny Jaszczur - Kujawy
Przeczenie - Mazowsze
Jazmatos - Wielkopolska
player698 - Czechy
Ze względu na dużą liczbę chętnych na Wielkopolskę i powtarzające się typy trzeba było kilku losowań i w rezultacie Czarny Jaszczur dostał frakcję której nie wymienił, mam nadzieję że się nie obrazi z tego powodu
Wieczorem pojawi się temat z grą. Mapkę widzicie powyżej, można nawet wysyłać już na PW rozkazy. |
|
|
|
 |
Richtus [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 28 Cze, 2015
|
|
|
Link do tematu z grą tutaj, czekam na rozkazy.
Skieruję jeszcze pytanie do ludzi, którzy lepiej kojarzą mapkę - w Opawie jest zamek? Dlaczego nie twierdza? |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
Twierdze w głównych ośrodkach polskich. Opawa wtedy była mało znacząca. Aby poprawić możliwości mobilizacyjne, Czechy mają księcia bytomskiego |
|
|
|
 |
Czarny Jaszczur [Usunięty]
|
|
|
|
Obrazi, chciałem skonfrontować Czechy - Śląsk z drugiej strony barykady, tj. młócić krecika. No ale dobrze, damy radę |
|
|
|
 |
|