galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
PBF #93 Pole Gry - Peachoid
Autor Wiadomość
Gog
[Usunięty]

Wysłany: Sro 22 Lip, 2015   

Pyskówka ze mną to raczej najmniejszy problem chyba :D Stary masz podobno 35 lat zaraz się okaże, że 50, a ciągle czepiasz się szczegółów, a sedno teraz jest dla Ciebie niepojęte i cały czas nie wiesz o co nam chodzi;d WTF jak Ty funkcjonujesz w społeczeństwie?

ZMar
[Usunięty]

Gog napisał/a:
Pyskówka ze mną to raczej najmniejszy problem chyba :D Stary masz podobno 35 lat zaraz się okaże, że 50, a ciągle czepiasz się szczegółów, a sedno teraz jest dla Ciebie niepojęte i cały czas nie wiesz o co nam chodzi;d WTF jak Ty funkcjonujesz w społeczeństwie?

Uwierz mi, że naprawdę bardzo dobrze.

Gog
[Usunięty]

Btw dojrzale, samemu zjebać jedną grę i się obrazić i rzucić wszystko w cholere oh yea :D

ZMar
[Usunięty]

Gog napisał/a:
Btw dojrzale, samemu zjebać jedną grę i się obrazić i rzucić wszystko w cholere oh yea :D

Do każdej gry szukam zastępstwa. Tam gdzie tego nie znajdę dokończę grę.
Nie zostawię innych na lodzie tak jak niektórzy tutaj, ale za dużo wiosen przeżyłem żeby ktoś mi zarzucał oszustwo.

Dredzilla
[Usunięty]

Napisalem do GM'a że mogę wysłać rozkazy, żeby dokończyc to i wyłonić zwyciężcę

Zmar dlaczego wziąłeś do siebie to multikonto? To było ogólne stwierdzenie że takie coś przydarzyło się na tym forum i dlatego wszyscy są na to wyczuleni, to nie było nic personalnego ;)

Germanus
[Usunięty]

Też myślę że to nadpobudliwość spięcia są tylko w tym pbf'ie. Szkoda, myślę że jak ochłoniesz to wrócisz. Byłoby miło

guzu
[Usunięty]

Jeśli Dred chce dograć to dograjmy to.

Pewnie, że szkoda tracić takich aktywnych i zajawkowych graczy - poza tym zmar przypomina mi wczesnego Młodego Jaszczura :)

ZMar
[Usunięty]

Wysłany: Czw 23 Lip, 2015   

Obecnie to już raczej mało prawdopodobne do wykonania.
Grefina już nie ściągnę. To ja go namówiłem na grę. Mówiłem, że są tu świetni ludzie, super się gra i prowadzi, że jest świetna atmosfera, że w grze odchodzą najróżniejsze fajne akcje, etc.
Ale obecnie Grefina już nie ściągnę, nawet wołami.
To ja ponoszę jedną z największych odpowiedzialności za zaistniałą sytuację.
To ja jako pierwszy udzieliłem pomocy Grefinowi tak radą w ciężkiej sytuacji jak i zwykłym przesunięciem statku. Później wszystko poszło jak kula śniegowa, zaczęła się zwiększać.
Także to głównie ja brałem udział w niepotrzebnych dyskusjach z Gogiem, co mocno zniszczyło przyjemność z gry, dla wszystkich.

Przyznam Wam, że sam Grefin się dziwił, że rezygnuje, ale po dłuższej rozmowie stwierdził, że to nie jest zła decyzja. Dostałem brzydką łatkę, zostałem obrzucony błotem a za stary jestem żeby sobie na to pozwolić. Dojdzie kiedyś do sytuacji, gdzie ponownie będę chciał z kimś współpracować. Nawet już to zacząłem robić w niektórych grach, gdzie grałem. W jednej nawet mogłem dzięki temu wygrać, ale cóż... Już widziałem oczami wyobraźni te kolejne wpisy, te kolejne nieprzyjemności, a po co?

Na pewno nie zapomnę przyjemności jaką miałem z tego, krótkiego czasu spędzonego z Wami i wolałbym zostawić te miłe wspomnienia i nie brnąć w te negatywne.
Dla wszystkich gier gdzie grałem niemal jest już zastępstwo, nie zostawię więc gier tak jak to miało miejsce tutaj. Jednocześnie nie zwykłem rzucać słów na wiatr i obiecałem pewnej grupie osób, że poprowadzę im #97. Będzie to pewnie za dłuższy czas gdyż jednego z graczy nie ma, ale słowa winien jestem dotrzymać.

Czarny Jaszczur
[Usunięty]

guzu napisał/a:
Jeśli Dred chce dograć to dograjmy to.

Pewnie, że szkoda tracić takich aktywnych i zajawkowych graczy - poza tym zmar przypomina mi wczesnego Młodego Jaszczura :)

A i owszem, przypomina, choć nie tyle Młodego co początkującego na tym forum. ZMar, za dużo samobiczowania, sam Jezus tyle nie przyjął na klatę co teraz Ty próbujesz dostać. Nikt Ci na chwilę obecną żadnej łatki nie przykleiłem, osobiście zwróciłem tylko na uwagę na fakt, że multikonta występowały i to jest główny powód dla którego nie lubimy przesadzonych sojuszy (są na forum inne przypadki takich duetów ale Ci przeważnie się młócą) ;p

Mój kolega, przypadek podobny do Grefina, wciąż żyje i ma się dobrze. Po historii na forum zmieniło się tylko tyle, że uwielbia grać Greyem gdy ja dostaje Lannisterów, widać wtedy błysk w jego oku i dziką żądze.

Reasumując, post z rezygnacją był pewnie pisany pod wpływem impulsu. Ochłoń, wróć - ja wróciłem po miesiącu.

Germanus
[Usunięty]

Zmar mam nadzieję że jednak wrócisz. Mi bóg podczas 2 gry na forum jak zająłem jego zamki i ziemię zdiagnozowali raka mózgu, a mimo to żyję i sobie tu gram. :razz:

Dredzilla
[Usunięty]

Gog wszystkim diagnozuje raka mózgu

Gog
[Usunięty]

nie wszystkim :D kilku osobom na forum których poziom abstrakcji ruch sięgnął powyżej ustalonej normy:D

Czarny Jaszczur
[Usunięty]

Wujek GooG'le, patron oposów z odbytem zamiast głowy i rakiem jako special :cool:

Pospamowaliśmy, starczy. Jeśli ktoś ma jeszcze co do dodania w kwestii przyszłych Peachoid'ow to słucham uważnie, w przeciwnym wypadku niech zamilknie tutaj na wieki :)

Odpowiedz do tematu