galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
X-wing w Lesznie (wlkp)
Autor Wiadomość
Sniper89
[Usunięty]

Wysłany: Czw 04 Cze, 2015   

Więc tak, jeżeli chodzi o miejscówki to mamy na chwilę obecną takie opcje (niestety wszystkie płatne ale to jest niestety Leszno):

1. Salka konferencyjna w Gliding Hotel na lotnisku w Strzyżewicach, salka na max 16 osób, da radę ustawić 4 stoły w poprzek sali, na jeden stół wejdą 2 maty 98x98. Koszt salki 50PLN za godzinę, każda następna godzina +10PLN. Zaraz obok salki jest restauracja w której można zamawiać jedzenie/napoje.

2. Sala w klubie Fabryka dźwięków, co prawda jest ona przeznaczona na palarnię natomiast byłem tam na rekonesans i w momencie gdyby nasze spotkania odbywały się w Soboty tak od godziny powiedzmy 14:00 w tym barze nikogo nie będzie i mamy tą salę dla siebie, możliwość zamawiania napojów + ewentualne gastro jak najbardziej tyle, że z zewnątrz.
Cena po uzgodnieniu z właścicielem... chce 150PLN od całej imprezy czyli można siedzieć do upadłego i ewentualnie w tej cenie mielibyśmy też tańsze... napoje chmielowe :)

Czekamy jeszcze na kontakt ze strony MOK lub CKiS ale jak narazie bez odzewu.

Shantruin, mam ustawioną miejscówkę w pubie na Sobotę od godziny 16:00 (pytanie czy taka godzina Ci odpowiada?). W pubie o tej godzinie będzie raczej pusto, miejsce mamy na stole bilardowym, mata bez problemu się tam zmieści, kwestia tego, że musielibyśmy jedynie zamówić tak jakieś napoje lub ew. pizze, chodzi o to, żeby nie siedzieć przy pustym stole :) . Natomiast jest jeszcze inna kwestia, kurcze w Sobotę mam ważny wyjazd i muszę być pod telefonem, więcej szczegółów postaram się dowiedzieć do jutra i dam Ci/Wam znać.

Lord Kris
[Usunięty]

Wysłany: Czw 04 Cze, 2015   

Widzę Mace że grubo! Bije jeszcze do ludzi w spodenkach i kapelutkach (harcerze).. w końcu jedna drużyna to nie wszyscy w mieście zieloni. a u Cb punkt 1 jest okay :cool:
p/s Gramy coś na dniach jakoś?

Shantruin
[Usunięty]

Wysłany: Wto 16 Cze, 2015   

Pierwsze, primo, sorry za nieogar, ale w sobotę wracałem już do Poznania i nie miałem jak zagrać :P

Drugie, primo, to udało wam się coś ogarnąć? Bo będę w Lesznie w lipcu pewnie dość sporo i wtedy to już wstyd nie zagrać :P

Sniper89
[Usunięty]

Wysłany: Wto 16 Cze, 2015   

Spoko, mamy trochę miejscówek na oku, najlepszą ofertę mieliśmy niedawno, za koszt 200zł ale za te 200zł mielibyśmy gastro i napoje tzn. miejsce by było ale innymi słowy musielibyśmy złożyć zamówienie za minimum 200zł i przynajmniej 10 osób, i szlag mnie trafił na miejscu bo mieliśmy trochę chętnych ale jak przyszło co do czego to się wykruszyło tyle osób, że zostało nas 4... :-( teraz już może być ciężko taką ofertę dostać. Ale działamy, wiesz najpierw musimy mieć zadeklarowanych ludzi i to tych lokalnych, a dla przyjezdnych jak najbardziej drzwi otwarte z tym, że bardziej musimy polegać na ludziach z Leszna, przyjezdni jak wbiją będzie super ale jak nie to minimum te 10 osób musimy mieć lokalnych.

Shantruin
[Usunięty]

Wysłany: Pon 07 Wrz, 2015   

Panowie, trochę tu ucichło, więc rzucam propozycję :) 19 września jadę na X-wingowy turniej do Zielonej Góry, wyjazd rano z Leszna. Turniej jest za darmo, więc jedyne koszta to zrzuta na benę. Mam trzy miejsca w aucie. Kto razem ze mną jedzie ograć Falubazy? :D

Turniej: http://www.forum.galakta.pl/viewtopic.php?t=7114

Odpowiedz do tematu