|
galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta
|
X-wing w Lesznie (wlkp) |
Autor |
Wiadomość |
Sniper89 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 04 Cze, 2015
|
|
|
Więc tak, jeżeli chodzi o miejscówki to mamy na chwilę obecną takie opcje (niestety wszystkie płatne ale to jest niestety Leszno):
1. Salka konferencyjna w Gliding Hotel na lotnisku w Strzyżewicach, salka na max 16 osób, da radę ustawić 4 stoły w poprzek sali, na jeden stół wejdą 2 maty 98x98. Koszt salki 50PLN za godzinę, każda następna godzina +10PLN. Zaraz obok salki jest restauracja w której można zamawiać jedzenie/napoje.
2. Sala w klubie Fabryka dźwięków, co prawda jest ona przeznaczona na palarnię natomiast byłem tam na rekonesans i w momencie gdyby nasze spotkania odbywały się w Soboty tak od godziny powiedzmy 14:00 w tym barze nikogo nie będzie i mamy tą salę dla siebie, możliwość zamawiania napojów + ewentualne gastro jak najbardziej tyle, że z zewnątrz.
Cena po uzgodnieniu z właścicielem... chce 150PLN od całej imprezy czyli można siedzieć do upadłego i ewentualnie w tej cenie mielibyśmy też tańsze... napoje chmielowe
Czekamy jeszcze na kontakt ze strony MOK lub CKiS ale jak narazie bez odzewu.
Shantruin, mam ustawioną miejscówkę w pubie na Sobotę od godziny 16:00 (pytanie czy taka godzina Ci odpowiada?). W pubie o tej godzinie będzie raczej pusto, miejsce mamy na stole bilardowym, mata bez problemu się tam zmieści, kwestia tego, że musielibyśmy jedynie zamówić tak jakieś napoje lub ew. pizze, chodzi o to, żeby nie siedzieć przy pustym stole . Natomiast jest jeszcze inna kwestia, kurcze w Sobotę mam ważny wyjazd i muszę być pod telefonem, więcej szczegółów postaram się dowiedzieć do jutra i dam Ci/Wam znać. |
|
|
|
 |
Lord Kris [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 04 Cze, 2015
|
|
|
Widzę Mace że grubo! Bije jeszcze do ludzi w spodenkach i kapelutkach (harcerze).. w końcu jedna drużyna to nie wszyscy w mieście zieloni. a u Cb punkt 1 jest okay
p/s Gramy coś na dniach jakoś? |
|
|
|
 |
Shantruin [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 16 Cze, 2015
|
|
|
Pierwsze, primo, sorry za nieogar, ale w sobotę wracałem już do Poznania i nie miałem jak zagrać
Drugie, primo, to udało wam się coś ogarnąć? Bo będę w Lesznie w lipcu pewnie dość sporo i wtedy to już wstyd nie zagrać |
|
|
|
 |
Sniper89 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 16 Cze, 2015
|
|
|
Spoko, mamy trochę miejscówek na oku, najlepszą ofertę mieliśmy niedawno, za koszt 200zł ale za te 200zł mielibyśmy gastro i napoje tzn. miejsce by było ale innymi słowy musielibyśmy złożyć zamówienie za minimum 200zł i przynajmniej 10 osób, i szlag mnie trafił na miejscu bo mieliśmy trochę chętnych ale jak przyszło co do czego to się wykruszyło tyle osób, że zostało nas 4... teraz już może być ciężko taką ofertę dostać. Ale działamy, wiesz najpierw musimy mieć zadeklarowanych ludzi i to tych lokalnych, a dla przyjezdnych jak najbardziej drzwi otwarte z tym, że bardziej musimy polegać na ludziach z Leszna, przyjezdni jak wbiją będzie super ale jak nie to minimum te 10 osób musimy mieć lokalnych. |
|
|
|
 |
Shantruin [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 07 Wrz, 2015
|
|
|
Panowie, trochę tu ucichło, więc rzucam propozycję 19 września jadę na X-wingowy turniej do Zielonej Góry, wyjazd rano z Leszna. Turniej jest za darmo, więc jedyne koszta to zrzuta na benę. Mam trzy miejsca w aucie. Kto razem ze mną jedzie ograć Falubazy?
Turniej: http://www.forum.galakta.pl/viewtopic.php?t=7114 |
|
|
|
 |
|
|