PBF #101 Uczta dla Wron - Rozgrywka |
Autor |
Wiadomość |
Germanus [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 17 Wrz, 2015
|
|
|
prawie równo, jeden ród lekko odstał na koniec.... |
|
|
|
 |
Leśnik [Usunięty]
|
|
|
|
Gratulacje dla Czarnego Jaszczura!!
Owszem wyniki wyszły na wyrównane. Rozgrywka była ciekawa i zaskakująca. Mnie najbardziej zdziwił brak punktowania Arryna za ŻW oraz krótka walka o KL.
Dziękuję graczom za sprawny rozgrywkę, mam nadzieję, że się dobrze bawiliście. |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
Mi debilny pomysł z portem popsuł zabawę;) |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
|
|
|
Leśnik napisał/a: |
Owszem wyniki wyszły na wyrównane. Rozgrywka była ciekawa i zaskakująca. Mnie najbardziej zdziwił brak punktowania Arryna za ŻW oraz krótka walka o KL. |
niestety długo nie było licytacji, a zostawiając żw na mapie nie miałem jak mieć ich najwięcej |
|
|
|
 |
Czarny Jaszczur [Usunięty]
|
|
|
|
To jednak da się wygrać Baratheonem w tym scenariuszu!
Musicie się jednak ze mną zgodzić, że grę wygrały mi wydarzenia w ostatnich dwóch turach, mocno Was przytrzymały i dały mi czas niezbędny do zwycięstwa. Co śmieszniejsze, osiągnąłem to na celu głównym, moje poboczne (kontroluj Orle Gniazdo, Ostrze, najwięcej twierdz) były niewykonalne i tym bardziej cieszę się ze zwycięstwa. A miałem przegrać.
Dziękuje Wam za udaną i przyjemną grę a Leśnikowi za prowadzenie jej przy użyciu GIMPa, mnie ciężko jest teraz porzucić interaktywną wersję
Teraz zostaje mi jeszcze do dodania ród Arryn i Stark, oba są teoretycznie w lepszej pozycji niż Baratheon ale to tylko teoria ;p |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
wywalić port i będzie super |
|
|
|
 |
Leśnik [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 18 Wrz, 2015
|
|
|
Czarny Jaszczur napisał/a: | a Leśnikowi za prowadzenie jej przy użyciu GIMPa, mnie ciężko jest teraz porzucić interaktywną wersję |
Nie wcześnie to się powtórzy |
|
|
|
 |
|