PBF #104 Niestandardowy Standard |
Autor |
Wiadomość |
Leśnik [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 28 Wrz, 2015
|
|
|
U GJ atakował Aeron. Korzysta ze zdolności? |
|
|
|
 |
ByeBye [Usunięty]
|
|
|
|
2 Konie na Kingswood
dowódca na pw |
|
|
|
 |
andmac92 [Usunięty]
|
|
|
|
gratulacje dla Martella i Gray no i oczywiscie dla zwycięscy Starka |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
3 do 7 więc jesli się zgadza to VIC A ja co niby zrobiłem? Teraz bym sobie wział Seagard, ale martell pierdolnięty jakąś manianę odjebał z baratheonem ;x Tyrell niech nie pyskuje, bo sam starka koronował debilnym najazdem. |
|
|
|
 |
loonger87 [Usunięty]
|
|
|
|
koles wyluzuj.... oszczedz sobie epitety, bo Ty do najinteligetniejszych nie nalezysz.... druga runde gowno wielkie robisz a najlepiej miec pretensje do innych.... zmarnowales 5 atakow i ani jednego zamku Starkowi nie odebrales... zniszczyles Grayjem Lanistera-WOW!!! wielki szacun.... przeciez to sie NIGDY nie wydarzylo..... rozumiem ze masz 16lat nikt CIe nie lubi i swoje traumatyczne zycie odbijasz sobie w internecie, ale nie zycze sobie zebys mnie obrazal w ten czy inny spoob! zrozumielismy sie?!?!?! |
|
|
|
 |
ByeBye [Usunięty]
|
|
|
|
Loongee wyluzuj prosze |
|
|
|
 |
loonger87 [Usunięty]
|
|
|
|
kiedy Ja naprawde staram sie byc wyluzowanym... ale jakis koles nazywa mnie "pierdolnietym".... serio? dlaczego mamy sie godzic na tego typu zachowania gdziekolwiek? przeciez to tylko gra i zabawa.... mamy tu wchodzic zeby sie rozerwac a nie sluchac jak ktos nas obraza.... czy nie mam racji?
aaaa... i dodam ze moj atak na Ciebie nic nie zmienial bo Ty nawet ze Stanisem bys sie nie obronil bo bylo by 9-9.... |
Ostatnio zmieniony przez loonger87 Pon 28 Wrz, 2015, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
loonger87 [Usunięty]
|
|
|
|
P.S. Broni ZMija:P |
|
|
|
 |
ByeBye [Usunięty]
|
|
|
|
Wtedy kon by poszedl do crackclaw point a nie do kingswood |
|
|
|
 |
loonger87 [Usunięty]
|
|
|
|
ha ha ha.... |
|
|
|
 |
ByeBye [Usunięty]
|
|
|
|
Nie rozumiem skad smiech? Bronilbym zamku dzieki ktoremu stark by wygral |
|
|
|
 |
loonger87 [Usunięty]
|
|
|
|
smieszy mnie fakt ze dwoch ludzi ( nie mowie tu akurat o Tobie) ktorzy mogli zatrzymac STarka maja do mnie pretensje.... Masakra.... odczuwam wraznie.... albo mniejsza o to...:D
w kazdym badz razie poczekajmy na ruch Starka, zlozmy mu gratulacje i podziekujmy Lesnikowi za prowadzenie gry! |
|
|
|
 |
Leśnik [Usunięty]
|
|
|
|
Prawda jest taka, że oprócz Lannistera wszyscy daliście dupy. Stark wygrał grę jedną bitwą o 7 zamek, a wszyscy przyglądali się i przerzucali odpowiedzialnością.
Pretensję do innych są idiotyczne bo każdy jeden popełniał błędy licząc na to, że sąsiad zajmie się Starkiem i on upiecze dwie pieczenie na jednym ogniu, niestety jak widać to często nie działa. Koniec z wrzucaniem sobie oraz z epitetami!
Gratuluję Gamalielowi wygranej, odpowiednia dyplomacja i wykorzystanie konfliktów sąsiadów jest ważnym elementem GoT a wykonał to świetnie w tej partii.
Dziękuję za sprawną rozgrywkę. |
|
|
|
 |
loonger87 [Usunięty]
|
|
|
|
nie czekamy za ruchem Starka? a moze ma jakis inny plan:P