PBF #99 |
Autor |
Wiadomość |
Dredzilla [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 17 Lis, 2015
|
|
|
Był dagmer |
|
|
|
 |
Leśnik [Usunięty]
|
|
|
|
 |
loonger87 [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 18 Lis, 2015
|
|
|
cofka na SToney Sept, marsz bez efektu |
|
|
|
 |
Leśnik [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Czarny Jaszczur [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 19 Lis, 2015
|
|
|
Interesujące
Highgarden M+0: Footman to Searoad Marches
Mam tylko Mace Tyrella [4] na ręce więc przegrywam remis ze Złotą Rączką i Gorą, tracę piechura i się przewijam.
MAPA -> Lannister wybiera obrońcę i ruch ma Stark |
|
|
|
 |
loonger87 [Usunięty]
|
|
|
|
Gregor broni |
|
|
|
 |
Leśnik [Usunięty]
|
|
|
|
M+1: KN, KN na Seagard. ŻW już jest. Dowodzi Rose. Nawet jak GJ wesprze Lannistera to jest 9:9.
Fm na Kingswood.
FM na The Fingers
Wygrywam grę. Nawet jak Lannister nie zagra Góry lu Tywina na SM i Loras tam wygra, a później zdobędzie Tyrell Lannisport to jest
- remis na zamkach i twierdzach tj. 6
- remis na twierdzach tj. 3
- jak CP* zmobilizuje to będzie remis na ŻW tj. 3 ale mogę już tu wygrać
- wygrywam też pozycją na IT
http://npiguet.github.io/...O-MhGzjqIjisoA. |
|
|
|
 |
Dredzilla [Usunięty]
|
|
|
|
Chyba się zgadza |
|
|
|
 |
Czarny Jaszczur [Usunięty]
|
|
|
|
Eh, wszystko co napisałeś jest prawdą. Miałem jeszcze nadzieje na Lannisport ale jak słusznie zauważyłeś, przegrywam na remisie. A szkoda, mordowałem się z Martellem przez połowę gry na darmo |
|
|
|
 |
Leśnik [Usunięty]
|
|
|
|
Skoro Czarny nie znalazł luki w moim planie to chciałbym bardzo podziękować Playerowi za wystartowanie gry, Guzowi za ogromną pracę przy moderowaniu tego porzuconego pbfa.
Dzięki dla współgraczy za ciekawą i wyrównaną partię (musiałem odmierzyć sobie jak to jest z remisami w 10 turze po twierdzach bo nie często decydują ŻW lub IT). Germanius napsuł mi krwi w początkowej części gry i gdyby nie nieco szczęśliwe wydarzenia w kluczowym momencie to pewnie wynik byłby znacznie inny dla mnie. |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 20 Lis, 2015
|
|
|
Leśnik napisał/a: | Guzowi za ogromną pracę przy moderowaniu tego porzuconego pbfa. |
ha ha ha |
|
|
|
 |
Leśnik [Usunięty]
|
|
|
|
Poprowadziłeś większość gry. Interaktywna mapa jest od tego by była przez wszystkich aktualizowana. |
|
|
|
 |
loonger87 [Usunięty]
|
|
|
|
Graty dla Lesnika podziekowania dla Guzu!:D |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
Leśnik napisał/a: | Germanius napsuł mi krwi w początkowej części gry i gdyby nie nieco szczęśliwe wydarzenia w kluczowym momencie to pewnie wynik byłby znacznie inny dla mnie. |
Do tej pory taki scenariusz mi się udawał Z retrospekcji to skopałem ustawianie na torze tronu, ale cóż, nie zawsze się wygrywa
Gratulacje dla Starka, którego poza mną praktycznie nikt nie niepokoił.
Blisko był jeszcze Tyrell, ale sprint na koniec był spóźniony |
|
|
|
 |
|