galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
chętni do grania
Autor Wiadomość
poziom
[Usunięty]

Wysłany: Sro 04 Mar, 2009   chętni do grania

witam, jako, że jestem nowy na forum nie wiem za bardzo gdzie można zacząc taki temat, dlatego wybrałem to miejsce :)
po dość dłuuuugiej przerwie w graniu w planszówki znowu postanowiłem zacząć swoja przygodę stąd własnie mój post;
zaczałem szukać czegoś ciekawego po internecie i trafiłem do gry Runebound no i na forum Galakta oczywiście :)
interesuje mnie gdzie można znaleźć informację na temat możliwości pogrania w Krakowie, bądź ludzi chętnych organizować się i spotykać żeby pomłócić :)
dzięki za wszelkie odpowiedzi

sirafin
[Usunięty]

Wysłany: Czw 05 Mar, 2009   

Szukałbym w dziale Konwenty/Targi/Spotkania. Zresztą odniosłem wrażenie, że sporo forumowiczów jest z Krakowa więc... :)

Azaka
[Usunięty]

Wysłany: Pią 06 Mar, 2009   

Klub Strych, Masarska 14, wtorki i piątki od 17

CubeX
[Usunięty]

Wysłany: Pon 22 Mar, 2010   

Szczęściem wielkim jest fakt, że graczy nie muszę szukać, bo są ze mną na co dzień:)

http://nasza-klasa.pl/#pr...lery/album/2/57

CubeX
[Usunięty]

Wysłany: Sob 03 Kwi, 2010   Zapraszamy

Zdaję sobie sprawę, że to mój drugi post z rzedu w tym temacie, stwierdziłem jednak, że nowego nie ma sensu zakładać, bo zdaję sobie sprawę, że odzewu żadnego może nie być, więc chyba lepsze to niż tworzenie jednopostowych tematów, nie?

Ale do rzeczy...

Jeśli zagląda tu ktoś z Częstochowy lub okolic, a ma ochotę na trochę świeżej krwi w swojej ekipie ganiającej Margatha - dajcie znać. Mamy swoje kameralne grono, które spotyka się przy planszy bardzo regularnie, mamy też bazę w postaci gościnnych progów jednego z okolicznych ośrodków kultury. Zachęcamy też do kontaktu osoby, które dopiero chcą zobaczyć, z czym to się je. Łowcy Smoczych Runów - łączmy się!

Odpowiedz do tematu