galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Drea Renthal + R4-B11
Autor Wiadomość
Wiciu

Dołączył: 13 Sty 2016
Posty: 1
Wysłany: Sro 13 Sty, 2016   Drea Renthal + R4-B11

Jeżeli korzystam z zasady R4-B11 i wydają Namierzenie Celu to w którym momencie mogę zadeklarować ponowne namierzenie? Przed tym jak przeciwnik wykona rzut obronny? Czy mogę poczekać na wynik i wtedy namierzyć?
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0.11 sekundy. Zapytań do SQL: 13