| Forsaken lore po polsku? | 

| Autor | Wiadomość | 

| Morsereg [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Wto 03 Mar, 2015 |   
 |  
               | 
 |  
               | wie ktos czy gdzies w internecie, mozna znalezc wszystkie karty z dodatku ale po angielsku? od razu mowie, ze mam zakupiony polski dodatek. nie chodzilo mi o granie bez kupowania
  chcialem porownac karty i w razie czego poszukac roznic. |  | 

|   |  | 

|  | 

| em3 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Sob 06 Lut, 2016 |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam, czy orientuje się ktoś czy planowane jest wznowienie/dodruk tego dodatku? Obecnie jest on właściwie nie do dostania przez internet (ostatni egzemplarz jaki widziałem dziś zniknął ze sklepu). 
 Wiem, że dodatek nie jest wymieniony na stronie http://galakta.pl/plany-w...wnicze-dodruki/
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| c08mk [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Nie 07 Lut, 2016 |   
 |  
               | 
 |  
               | Zadaj pytanie w temacie Plany Wydawnicze na 2016 rok, żeby Galakta zobaczyła że jest zapotrzebowanie. Oficjalne odpowiedzi są w pierwszy poniedziałek miesiąca. |  | 

|   |  | 

|  | 

| Morsereg [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Pon 08 Lut, 2016 |   
 |  
               | 
 |  
               | teraz bedzie reedycja podstawki sadze, ze dodatki tez beda wydawane ponownie.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| paig [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Wto 09 Lut, 2016 |   
 |  
               | 
 |  
               | Jak kupowałem dodruk i dzwoniłem do Galakty odnośnie dodatku Zaginiona wiedza (nie byłem pewien czy czekać na wznowienie i poprawienie kart, czy brać póki jest). Pani ze sklepu powiedziała, ze w najbliższych 2 miesiącach nie planują dodruku, dlatego czym prędzej dodatek zakupiłem. Myślę, że dodruk na bank będzie, ale kiedy... zobaczymy co odpiszą w planach wydawniczych. PS Witam forumowiczów!
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| em3 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Czw 11 Lut, 2016 |   
 |  
               | 
 |  
               | Pytanie czy, jak już wydadzą ponownie (poprawioną?) podstawkę, to reedycje dodatków będą zawierały erratę do pierwszego wydania podstawki czy nie. 	  | Morsereg napisał/a: |  	  | teraz bedzie reedycja podstawki sadze, ze dodatki tez beda wydawane ponownie.
 | 
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| steemm [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Sro 17 Lut, 2016 |   
 |  
               | 
 |  
               | Kurczę, kupiłem podstawkę z dodruku, kupiłem dodatek góry szaleństwa a ten został wyprzedany   |  | 

|   |  | 

|  | 

| ruktrt [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Nie 28 Lut, 2016 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | steemm napisał/a: |  	  | Kurczę, kupiłem podstawkę z dodruku, kupiłem dodatek góry szaleństwa a ten został wyprzedany   | 

zauważyłem, że czasem w niektórych sklepach internetowych pojawiają się jeszcze pojedyncze egzemplarze, także można się zaczaić
   |  | 

|   |  | 

|  | 

| IrasArgor [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Pon 03 Paź, 2016 |   
 |  
               | 
 |  
               | Wiadomo coś o dodruku ? Od kilku miesięcy jest informacja, że Zaginiona Wiedza jest w produkcji i nic się w tej kwestii nie zmienia  . |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |