Wieści z Westeros |
Autor |
Wiadomość |
Borwol [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 01 Gru, 2015 Wieści z Westeros
|
|
|
Witam. Wczoraj późno już w nocy ruszył na boardtime.pl nowy cykl poświęcony Grze o tron.
zapraszam do zapoznania się z pierwszym wpisem.
http://boardtime.pl/2015/12/greyjoy.html |
|
|
|
 |
Borwol [Usunięty]
|
|
|
|
 |
angelamer [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 15 Gru, 2015
|
|
|
Całkiem spoko. Trudno teraz w sieci znaleźć porządne serwisy na temat GOT. Co w sumie jest dość dziwne patrząc na skalę popularności zarówno serialu jak i książki. |
|
|
|
 |
Borwol [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Chmielu [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 28 Gru, 2015
|
|
|
"Zdolność wprost odwrotna do tego czym Maester Cressen zabłysnął w powieści. "
Nie czytałem powieści, ale jedyna wzmianka w serialu, to to, że powstrzymał pokrycie skóry Shireen łuskami. Czyli raczej dobrze i raczej naprawił stan. Coś mnie omija? |
|
|
|
 |
Borwol [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 28 Gru, 2015
|
|
|
Chmielu napisał/a: | "Zdolność wprost odwrotna do tego czym Maester Cressen zabłysnął w powieści. "
Nie czytałem powieści, ale jedyna wzmianka w serialu, to to, że powstrzymał pokrycie skóry Shireen łuskami. Czyli raczej dobrze i raczej naprawił stan. Coś mnie omija? |
Masz racje co do Shireen, jednak to było tylko wspomniane. Zarówno w powieści jak i serialu facet bryznął szybko po tym jak próbował otruć Melisandre i przy tym sam się zatruł śmiertelnie. |
|
|
|
 |
Borwol [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Borwol [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Borwol [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Borwol [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Borwol [Usunięty]
|
|
|
|
 |
dryten [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 22 Kwi, 2016
|
|
|
Nieźle im idzie |
|
|
|
 |
anessim [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 22 Kwi, 2016
|
|
|
Taka trochę przekombinowana ta gra, ale i tak ją kupię. Ten filmik z rozgrywki mnie przekonał |
|
|
|
 |
Borwol [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 24 Kwi, 2016
|
|
|
anessim napisał/a: | Taka trochę przekombinowana ta gra, ale i tak ją kupię. Ten filmik z rozgrywki mnie przekonał | no to super. Mam nadzieje ze sie nie zawiedziesz
Kolejny wpis:
http://boardtime.pl/2016/...abularnego.html |
|
|
|
 |
Borwol [Usunięty]
|
|
|
|
 |