kiedy kolejny turniej lub jakies zorganizowane granie? |
Autor |
Wiadomość |
NairoD [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 11 Paź, 2016 kiedy kolejny turniej lub jakies zorganizowane granie?
|
|
|
Czołem
Czy ktoś się orientuje kiedy odbedzie sie jakies zorganizowane granie lub turniej w Warszawie? |
|
|
|
 |
NairoD [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 06 Lis, 2016
|
|
|
Jako że choroba mnie złożyła pytaniw czy przed świętami będzie jakis turniej w Warszawie? |
|
|
|
 |
KvaN [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 06 Lis, 2016
|
|
|
Ja właśnie zaczynam przygodę z Armadą, zagrałbym coś zorganizowanego |
|
|
|
 |
efendi [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 07 Lis, 2016
|
|
|
10 grudnia robie fajny turniej dla nowych graczy, zaraz bedzie info |
|
|
|
 |
NairoD [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 18 Gru, 2016
|
|
|
czy przed regionalsami Warszawskimi 4.02.2017 bedzie jeszcze jakis turniej w stolicy? |
|
|
|
 |
NairoD [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 26 Sty, 2017
|
|
|
Podbijam ponownie pytanie. Coś bedzie w Warszawie po Regiona Q1 Kicie? |
|
|
|
 |
NairoD [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 26 Lut, 2017
|
|
|
Coś jest planowane w ciągu najbliższych 2-3 tygodni? |
|
|
|
 |
NairoD [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 27 Mar, 2017
|
|
|
Podbijam pytanie po ostatnim turnieju AM. W tym tygodniu wstawie temat kampanii z moim, Kubbka, Talmara i Hajmona udziałem. Jak coś to mamy po jednym wolnym miejscu dla każde ze stron konfliktu. Do piątku zawiśnie temat |
|
|
|
 |
MorgotH [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 01 Kwi, 2017
|
|
|
NairoD napisał/a: | Jak coś to mamy po jednym wolnym miejscu dla każde ze stron konfliktu. Do piątku zawiśnie temat |
jak coś piszę się na Impów. W ostateczności mogę jednak grać Rebelele jak się znajdzie jeszcze jedne Impek a nie będzie chętnych na wolny slot rebeluchów. Pisałem Ci dzisiaj smsa ale nic nie odpisałeś... |
|
|
|
 |
NairoD [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 02 Kwi, 2017
|
|
|
MorgotH napisał/a: | NairoD napisał/a: | Jak coś to mamy po jednym wolnym miejscu dla każde ze stron konfliktu. Do piątku zawiśnie temat |
jak coś piszę się na Impów. W ostateczności mogę jednak grać Rebelele jak się znajdzie jeszcze jedne Impek a nie będzie chętnych na wolny slot rebeluchów. Pisałem Ci dzisiaj smsa ale nic nie odpisałeś... |
Nic nie doszło, temat powiesze dopiero jutro bo dopiero co do domu wróciłem z zabaw w lesie |
|
|
|
 |
|