Duże przeceny armady od galakty |
Autor |
Wiadomość |
jediwolf [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 28 Lis, 2017 Duże przeceny armady od galakty
|
|
|
Hej
Ostatnio widzę bardzo duże przeceny SW Armada w wersji PL. Czy to znak, że galakta kolejny raz zdecyduje się przerwać wydawanie gry w języku polskim i pozbywa się nakładów jak to miało miejsce z karciankami netrunner i sw lcg? Właśnie jestem na etapie kupna, a nie chcę się znowu dać zrobić w balona. |
|
|
|
 |
Shantruin [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 28 Lis, 2017
|
|
|
Oficjalnie nie, ale w praktyce wszystko wskazuje na to, że kolejnych fal dodatków nie będzie w polskiej wersji językowej. Przecena dotyczy wszak tylko polskiej wersji językowej. |
|
|
|
 |
jediwolf [Usunięty]
|
|
|
|
Pewnie siedzą cicho, żeby ludzie wykupili stare nakłady i wtedy puszczą info. Za to bardzo nie lubię galakty właśnie. Bo to już kolejny raz kiedy wytną taki numer i mają ludzi głęboko w dupie. |
|
|
|
 |
Zabbac [Usunięty]
|
|
|
|
Ja korzystając z wyprzedaży kupiłem sobie egzemplarz Armady i byłem całkowicie świadomy tego, że dodatki nie będą prawdopodobnie wydawane w języku polskim. Jako miłośnik starwarsowego klimatu nie mogłem sobie odmówić:) Mam jednak pytanie czy w Polsce są sklepy z grami które prowadzą sprzedaż angielskich wersji? Zależało by mi na zakupie w normalnym sklepie za złotówki, z tłumaczeniem sobie jakoś poradzę. |
|
|
|
 |
MorgotH [Usunięty]
|
|
|
|
są* ale w normalnych cenach
*w sensie w sklepach (stacjonarnych i netowych) |
|
|
|
 |
Mowca [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 30 Lis, 2017
|
|
|
Jest duże prawdopodobieństwo ,że Galakta wycofuje się z wydawania Polskiej edycji. Nie należy jednak zapominać ,że Armada to bardzo elegancka i dobrze przemyślana gra, która nawet w przypadku braku wsparcia pozostanie miodna przez długie lata. Fani Star Wars powinni wykorzystać okazję. |
|
|
|
 |
MorgotH [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 01 Gru, 2017
|
|
|
Scena nie śpi;
na ogólnopolskiej grupie FB można pociągnąć spolszczenia do VI fali (drukujesz wkładasz w koszulkę z oryginalną kartą i masz turniejowo legitną kartę
do grania w domu to już wgl
następne też będą tłumaczone |
|
|
|
 |
Mowca [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 01 Gru, 2017
|
|
|
Gdzie można w Polsce najtaniej kupić VI falę w j. ang ? |
|
|
|
 |
misiek3510 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 06 Sty, 2018
|
|
|
Panowie, takie pytanie czy sam zestaw startowy starczy do jakiegoś sensownego casualowego grania w domu? A jeśli nie starczy to co ewentualnie kupić w pierwszej kolejności? Zastanawiam się przy tych przecenach czy sobie nie sprawić kilku pudełek nowych . |
|
|
|
 |
NairoD [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 06 Sty, 2018
|
|
|
misiek3510 napisał/a: | Panowie, takie pytanie czy sam zestaw startowy starczy do jakiegoś sensownego casualowego grania w domu? A jeśli nie starczy to co ewentualnie kupić w pierwszej kolejności? Zastanawiam się przy tych przecenach czy sobie nie sprawić kilku pudełek nowych . |
A chcesz się zkupiać tylko na jednej frakcji czy zbierać obie? |
|
|
|
 |
misiek3510 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 07 Sty, 2018
|
|
|
Obie. Pytałem już na grupie fb i chłopaki mi pięknie doradzili. |
|
|
|
 |
NairoD [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 07 Sty, 2018
|
|
|
misiek3510 napisał/a: | Obie. Pytałem już na grupie fb i chłopaki mi pięknie doradzili. |
ok,
ja niestety nie mam i nie mogę tego medium mieć |
|
|
|
 |
N0zsFeratu [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 14 Lut, 2018
|
|
|