The Wilds of Rhovanion |
Autor |
Wiadomość |
kostur3296 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Faramir z Ithilien [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 16 Wrz, 2018
|
|
|
Zastanawiam się czy jeszcze ktoś zbiera to LCG. Jest tego sporo, końca nie widać, jak już straciłem dużo kasy a jestem dopiero na początku "Spadkobierców..." a posiadam jeszcze sześć adventure packów z "Przeciw cieniowi". Obecnie poluje na drugiego hobbita z sagi. Do tego dochodzą koszulki-najtańsze. Czy nie macie już dość?
PS: Nieopatrznie zauważyłem, że od pierwszej gry minęło 7 lat, przy tej grze postarzałem się o siedem lat ) ... |
|
|
|
 |
Cread [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 17 Wrz, 2018
|
|
|
Faramir z Ithilien napisał/a: | Zastanawiam się czy jeszcze ktoś zbiera to LCG. Jest tego sporo, końca nie widać, jak już straciłem dużo kasy a jestem dopiero na początku "Spadkobierców..." a posiadam jeszcze sześć adventure packów z "Przeciw cieniowi". Obecnie poluje na drugiego hobbita z sagi. Do tego dochodzą koszulki-najtańsze. Czy nie macie już dość?
PS: Nieopatrznie zauważyłem, że od pierwszej gry minęło 7 lat, przy tej grze postarzałem się o siedem lat ) ... |
Forum jest martwe, wszystko przeniosło się na fb. Niedawno zaliczyliśmy event w Toruniu, gra ma się dobrze - nie rozumiem kwestii czy ktoś jeszcze ją zbiera, jest mnóstwo wiernych graczy. |
|
|
|
 |
el [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 19 Wrz, 2018
|
|
|
Nie mamy dość Właśnie z bratem zamówiliśmy cały najświeższy cykl (2 kopie) i niecierpliwie czekamy na następne. |
|
|
|
 |
Faramir z Ithilien [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 19 Wrz, 2018
|
|
|
Jestem pod wrażeniem. Chyba mnie dopadło chwilowe znudzenie grą. Chociaż teraz już zacząłem myśleć inaczej i nawet nie chce słyszeć, że FFG może któregoś dnia zapowiedzieć koniec tej karcianki. |
|
|
|
 |
|