Żniwiarz i dodruk podstawki |
Autor |
Wiadomość |
8janek8 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 12 Wrz, 2009
|
|
|
Pajhi napisał/a: | ps:A jak nazwiecie mieszkankę WYSP OWCZYCH.....to tak na marginesie |
Wyspowczyni |
|
|
|
 |
Sxk [Usunięty]
|
|
|
|
8janek8 napisał/a: | Pajhi napisał/a: | ps:A jak nazwiecie mieszkankę WYSP OWCZYCH.....to tak na marginesie |
Wyspowczyni |
Wyspowczyni Owcowa |
|
|
|
 |
killy9999 [Usunięty]
|
|
|
|
Cytat: | Necromancer brzmi bardziej tajemniczo | Bo nie wiadomo co znaczy? Nie no, weź nie strasz. W kwestii "kultystki" odwołujesz się do tego, że słowo to funkcjonuje w świecie RPG, więc czemu chcesz porzucić "nekromantę", który również w tym świecie nieźle funkcjonuje. W przeciwieństwie do nekromancera. No chyba, że jestem w błędzie.
Ciekawostka - plugin do korekty ortografii w Firefoksie podkreśla mi zarówno kultystkę jak i nekromancera. Nekromantę już nie |
|
|
|
 |
Tristan [Usunięty]
|
|
|
|
Tak pozwolę odnieść się do wcześniejszych postów. Panowie proszę dajcie spokój Nemomonowi ,bo chłopak włożył hobbystycznie trochę pracy, zrobił to najlepiej jak mógł i uważam ,że teraz nadchodzi pora raczej ,żeby to docenić i poklepać go po plecach ,a nie kopnąć w d***. Rozumiem, że można by się czepiać, gdyby robota została spartolona, ale tak nie jest. |
|
|
|
 |
Freeasy [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009
|
|
|
Jak najbardziej poklepuję po plecach |
|
|
|
 |
Sh' EGzor [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 14 Wrz, 2009
|
|
|
Czy Żniwiarz jest już dostępny w sklepach? |
|
|
|
 |
kammillo [Usunięty]
|
|
|
|
jupi juz mam dostalem dzis o 9:00 wstepnie przejrzałem i tylko rozmaiary pudełka mnie zaskoczyly spodziewalem sie większego ale w wersi slim tez fajnie wyglada. na wieczor juz zaproszeni kumple na partyjke |
|
|
|
 |
Kufir [Usunięty]
|
|
|
|
Też mam , rewelacja! |
|
|
|
 |
Pajhi [Usunięty]
|
|
|
|
a ja nie mam./....wysłane w piątek a do Mnie jeszcze nie dotarło .....zaczynam sie denerwować
ups przepraszam listonosz wszedł do mnie o 18:30 z paczuszka w której był ŻNIWIARZ:) |
|
|
|
 |
kowal85 [Usunięty]
|
|
|
|
Pajhi napisał/a: | a ja nie mam./....wysłane w piątek a do Mnie jeszcze nie dotarło .....zaczynam sie denerwować
ups przepraszam listonosz wszedł do mnie o 18:30 z paczuszka w której był ŻNIWIARZ:) |
U mnie był nieco szybciej, bo o 18 i listy byłyi paczka była .... i Żniwiarz był... Hehe |
|
|
|
 |
Marcin.r [Usunięty]
|
|
|
|
Ja dostałem rano. Też myślałem, że pudełko będzie większe, ale miło mnie zaskoczył rozmiar . A co do Mrocznej Kultystki to dla mnie rewelacja. |
|
|
|
 |
Freeasy [Usunięty]
|
|
|
|
Ponury Żniwiarz zapukał do moich drzwi o godzinie 7:35 rano. Byłem zaskoczony. Faktycznie pudełko małe ale zawartość świetna. Karty są bardzo dobrze dopracowane, instrukcje na kartach precyzyjne, wszystko bardzo dobrej jakośći. Parę kart wrogów mimo studiowania forów sprawiła mi niespodziankę (grafiki). Poza tym jest dodanych kilku mocnych przeciwników. Moje pierwsze wrażenie jest takie, że postaci z dodatku są nieco silniejsze od tych z podstawki. Choćby porównując Mędrca z Wróżką. Ale Wojownik, Czarnoksiężnik, Mnich chyba im nie ustępują. Mroczna Kultystka będzie zdecydowanie wymiatać (o ile nie dopadnie jej Żniwiarz). Poza zdolnościami dekolt i nogi również warte uwagi . Aż chce się grać. Niestety będę chyba musiał czekać do weekendu, żeby zebrać znajomych. Cóż praca czasem bruździ Po takim miłym zaskoczeniu jeszcze ciężej będzie mi czekać na kolejne dodatki. Jeśli będą odpowiadały jakością i pomysłem Żniwiarzowi (a zanosi się że przebiją) to ... ech SUPER!!! Nie ma innej gry mogącej się równać z tak świetną i legendarną planszówką |
|
|
|
 |
Nemomon [Usunięty]
|
|
|
|
Generalnie jest tak, że im nowszy dodatek, tym Poszukiwacze są coraz potężniejsi. Mamy przykłady z podstawki, Reapera, Dungeona, no i Frostmarcha. Generalnie Mędrzec, obok Zabójcy oraz Wróżki jest najpotężniejszym Poszukiwaczem w grze. Kultystka jest średnią "Poszukiwaczką" - fajnie się czyta jej umiejętności, ale szybko ginie, zdecydowanie za szybko. |
|
|
|
 |
Pajhi [Usunięty]
|
|
|
|
Panowie pierwsze koty za płoty czas na znalezienie czegoś do czego można by się przyczepić (oczywiście żart).
Tak na chłodno i zimno.Przeglądałem wszystkie karty i znalazłem już małą literówkę a dotyczy to karty LASKA WŁADZY!jeżeli posiadacie Żniwiarza to na pewno zauważycie się szybko o co chodzi
Niby mały błąd,ale to że jest w nazwie karty już mi się nie podoba.Jak coś jeszcze znajdziecie piszcie! |
|
|
|
 |
Pajhi [Usunięty]
|
|
|
|
Pajhi napisał/a: | Panowie pierwsze koty za płoty czas na znalezienie czegoś do czego można by się przyczepić (oczywiście żart).
Tak na chłodno i zimno.Przeglądałem wszystkie karty i znalazłem już małą literówkę a dotyczy to karty LASKA WŁADZY!jeżeli posiadacie Żniwiarza to na pewno zauważycie się szybko o co chodzi
Niby mały błąd,ale to że jest w nazwie karty już mi się nie podoba.Jak coś jeszcze znajdziecie piszcie! |
hm albo Ja nie kminie wszystkie karty posiadające literkę Z pisane są jako Ż.Dotyczy to TYLKO NAZW KART.Teksty pod obrazkami zawieraja już literkę Z. Nie wiem czy to jest błąd drukarski itp czy po prostu celowe zagrywka.Proszę kogoś z redakcji wydawcy o wyjaśnienie!! |
Ostatnio zmieniony przez Pajhi Pon 14 Wrz, 2009, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|