|
galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta
|
Traders & Barbarians Expansion |
Autor |
Wiadomość |
redtwiggy [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 01 Sty, 2010 Traders & Barbarians Expansion
|
|
|
Witam serdecznie, chciałem się dowiedzieć czy są już jakieś bardziej sprecyzowane plany wydania tego dodatku po polsku.
Zamierzam sobie rozszerzyć podstawkę Catana i ten dodatek wydaje się najciekawszy, szczególnie że na BGG jest opisany jako 2-4 graczy, te „2” to mam nadzieje że nie pomyłka.
Tak więc jeśli Galakta byłaby wstanie podać jakiś konkretny termin to byłbym bardzo wdzięczny, jeśli nie to nadal będę miał dylemat czy Żeglarze czy Rycerze |
|
|
|
 |
rzepcio [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 01 Gru, 2010
|
|
|
Co z tym dodatkiem? Miał być w 2009 roku. |
|
|
|
 |
Alex [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 02 Gru, 2010
|
|
|
Tak, zestaw daje możliwość gry w 2 osoby. A co do wydania, to pamiętam że były problemy w zrobieniu mixa niemieckich grafik i drewnianych elementów, tak żeby wydanie pasowało do poprzednich polskich. Co nie zmienia faktu, że trwa to już trochę bardzo długo i fajnie by było skompletować wreszcie kolekcję głównej serii osadników po polsku. |
|
|
|
 |
thy_master [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 04 Gru, 2010
|
|
|
Podczepiając się do wątku, też nie mogę doczekać się kolejnego dodatku. Mam już wszystkie dostępne, ale ciekawość nie daje mi spokoju. Może wiecie kiedy barbarzyńcy pojawią się w polskiej wersji? |
|
|
|
 |
chlebak [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 21 Gru, 2010
|
|
|
i ja bym to chętnie ujrzał na swojej półce z grami |
|
|
|
 |
ciara87 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 02 Sty, 2011
|
|
|
Witam, przeglądałam właśnie na BGG dodatki do Osadników i to rozszerzenie, jak i inne (Wielka Rzeka i Rybacy, także Event Cards), a dokładniej mówiąc WSZYSTKIE dodatki są przeze mnie i moje otoczenie wyczekiwane
PS. Dziękuję Galakcie za tą i za inne wspaniałe gry, które wydaje - trafiają w moje i nie tylko gusta najbardziej z wszystkich wydawców gier. |
|
|
|
 |
|
|