Pieniądze |
Autor |
Wiadomość |
danvic1995 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 04 Sty, 2010 Pieniądze
|
|
|
Zbiera się je za zabijanie spotkanych potworów, ale ich większa część idzie na leczenie postaci. Skąd brać pieniądze, jeśli na raz najwięcej miałem 10 sztuk złota? To za mało na kilka artefaktów. |
|
|
|
 |
Pajhi [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 04 Sty, 2010
|
|
|
hm odpowiem ci ze to kwestia grania,często tak bywa że się bez pieniędzy biega po świecie,ale zawsze coś się tam uskubie.Także odpowiedż na twoje pytanie wygląda tak że nie ma jakiejś złotej zasady dotyczącej posiadania złota |
|
|
|
 |
danvic1995 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 05 Sty, 2010 fun
|
|
|
To gdzie jest fun? Nie ma kasy, nie ma artefaktów, nie me artefaktów nie ma zabawy:-( Może podwoję lub potroję ilość złota zdobywanego za pokonanie każdego potwora. Piszcie co o tym myślicie:-) |
|
|
|
 |
Lord Agrael [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 05 Sty, 2010
|
|
|
Ja osobiście uważam, że ilość zdobywanego złota jest odpowiednia. Raczej nie miałem problemu z wykupieniem upatrzonych przedmiotów. Wystarczy po prostu szybko wziąć się za żółte wyzwania (3-4 sztuki złota za każde) i kasę na kartę handlu masz po 2-3 kolejkach. |
|
|
|
 |
Pajhi [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 06 Sty, 2010
|
|
|
Kolega bardzo nerwowy i pewnie by chciał od razu jakiś item-ik za koszt 10-12 od zaraz.Nie od razu świat zbudowano nieraz na te droższe rzeczy człowiek zbiera i z godzinę gry a i jeszcze ktoś uprzedzi.Trochę cierpliwości kolego z czasem jak będziesz po coraz więcej partiach znajdziesz ten"fun" |
|
|
|
 |
Kaktus [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 11 Mar, 2010
|
|
|
Szczerze powiem, że grając w Runebounda nigdy nie mieliśmy większego problemu z kasą, nawet gdy postać została zresetowana kilkakrotnie podcza gry. Akurat pod względem nagród pieniężnych, uważam że Runebound jest doskonale wyważony. |
|
|
|
 |
|