Osadnicy z Catanu - Gra Karciana - instrukcja |
Autor |
Wiadomość |
Atwar [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 10 Sty, 2011 Osadnicy z Catanu - Gra Karciana - instrukcja
|
|
|
Chciałbym się zapoznać z instrukcją do Osadników z Catanu - Gra Karciana. Niestety na podstronie gry jej nie ma. Gdzie mogę ją znaleźć? |
|
|
|
 |
pajak.sz [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 17 Sty, 2011
|
|
|
Witam,
Przyłączam się do prośby o link do instrukcji.
Z góry dzięki i pozdrawiam,
Szymon |
Ostatnio zmieniony przez pajak.sz Sro 19 Sty, 2011, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Radziol88 [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 19 Sty, 2011
|
|
|
Jak masz defekt, to się zgłaszaj do wydawcy. |
|
|
|
 |
pajak.sz [Usunięty]
|
|
|
|
Radziol88 napisał/a: | Jak masz defekt, to się zgłaszaj do wydawcy. |
Byłem przekonany, że tu szybciej znajdę pomoc, niż u wydawcy, tym bardziej, że grę dostałem w prezencie i nawet nie mam do niej paragonu...
A tak BTW, to czy przypadkiem tego Forum nie udostępnia właśnie wydawca ? |
|
|
|
 |
Nemomon [Usunięty]
|
|
|
|
Owszem, to forum jest wydawcy. Niemniej, tego typu sprawy nie powinny być roztrząsanie poprzez forum. Proponuję Ci wysłać E-Mail lub zadzwonić. Tutaj znajdują się namiary na wydawnictwo: http://galakta.pl/artykul_1.html |
|
|
|
 |
pajak.sz [Usunięty]
|
|
|
|
Nemomon napisał/a: | Niemniej, tego typu sprawy nie powinny być roztrząsanie poprzez forum. |
Ok, zrozumiałem aluzje Usunąłem część posta, żeby nie psuć opinii o wydawcy, co zresztą ani nie było moim zamiarem, ani nawet nie było powodu, żeby tak to odbierać.
Napisałem bezpośrednio na podany adres.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Nemomon [Usunięty]
|
|
|
|
Źle mnie zrozumiałeś Chodziło mi o to, że najlepiej się jest z wydawcą skontaktować osobiście, poprzez maila albo telefonicznie. Na forum dziennie przewija się wiele tematów i postów, częstokroć nie są one związane z wydawcą w żaden sposób, więc wydawca prawdopodobnie mógłby nie zauważyć, że masz jakąś sprawę do niego. |
|
|
|
 |
Radziol88 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 22 Sty, 2011
|
|
|
Dokładnie. Są tematy regularnie przeglądane, ale duża część nie posiada tego przywileju. |
|
|
|
 |
Atwar [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 24 Sty, 2011
|
|
|
Wygląda na to, że nie doczekam się instrukcji, po polsku, w formie elektronicznej.
Czy to oznacza, że potencjalni klienci na gry inne niż Runebound, Talisman i Warhammer zostali przesunięci do drugiej kategorii? |
|
|
|
 |
Mariusz [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 24 Sty, 2011
|
|
|
Nemomon napisał/a: | Źle mnie zrozumiałeś Chodziło mi o to, że najlepiej się jest z wydawcą skontaktować osobiście, poprzez maila albo telefonicznie. Na forum dziennie przewija się wiele tematów i postów, częstokroć nie są one związane z wydawcą w żaden sposób, więc wydawca prawdopodobnie mógłby nie zauważyć, że masz jakąś sprawę do niego. |
Nemomon, chyba ty źle zrozumiełeś pajaka . On nie ma sprawy do wydawcy tylko do nas. Dlatego napisał na forum. Chyba że czegoś nie wiem bo napisał ze edytował posta
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Radziol88 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 25 Sty, 2011
|
|
|
Miał sprawę do wydawcy, bo brakuje mu jednej kartki w instrukcji.
Do planszowych Osadników instrukcja jest, ale karcianka jak widać jest pominięta. |
|
|
|
 |
Radziol88 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Atwar [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 28 Sty, 2011
|
|
|
To nie jest wersja wydana przez Galaktę.
Chodzi o tę: Osadnicy karciani |
|
|
|
 |
pajak.sz [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 28 Sty, 2011
|
|
|
Witam, sprawę załatwiłem u Wydawcy, jak się okazało - wbrew moim obawom - szybko i przyjemnie. Tzn dostałem pocztą kompletną instrukcję. Dzięki za sugestię.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Radziol88 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 30 Sty, 2011
|
|
|
Atwar napisał/a: | To nie jest wersja wydana przez Galaktę.
Chodzi o tę: Osadnicy karciani |
Podałeś link do nowej edycji wydanej tylko po niemiecku i angielsku.
U nas jest wydana starsza wersja, do której linki podałem. |
|
|
|
 |
|