Rzeszów |
Autor |
Wiadomość |
Ravandil [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 19 Paź, 2010 Rzeszów
|
|
|
Czy jest tu ktoś z Rzeszowa, albo w ogóle z Podkarpacia? Ja póki co gram z żonką w domu jedynie, ale może jakby było więcej chętnych zorganizowałoby się jakiś turniejek czy pograło w szerszym gronie |
|
|
|
 |
Valdee [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Valdee [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 09 Lut, 2011
|
|
|
To jeszcze dodam, że turniej będzie w drugiej połowie marca |
|
|
|
 |
Ravandil [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 09 Lut, 2011
|
|
|
Dzięki Valdee za info, mam nadzieję że z czasem scena Inwazji w Rzeszy się rozwinie Na forum Nawigatora już zawitałem |
|
|
|
 |
Valdee [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 10 Lut, 2011
|
|
|
Ravandil napisał/a: | Dzięki Valdee za info, mam nadzieję że z czasem scena Inwazji w Rzeszy się rozwinie Na forum Nawigatora już zawitałem |
Ok - ja nie jestem z Rzeszówka ale miło będzie kiedyś zagrać |
|
|
|
 |
Ravandil [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 14 Maj, 2011
|
|
|
Minęło trochę czasu, Inwazja na Podkarpaciu ruszyła i powoli się rozpędza
W Rzeszowie gramy regularnie, głównie w weekendy.
Umawiamy się na forum Rzeszowskiego Klubu Fantastyki. O tutaj: http://nawigator.rzeszow....forum.php?f=113
Zapraszamy serdecznie wszystkich - początkujących, zaawansowanych i tych którzy chcieliby nauczyć się grać
P.S. Najbliższy turniej już 22 maja, zapraszamy |
|
|
|
 |
Mortyr [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 20 Lip, 2012
|
|
|
Witam,
od niedawna gram ze znajomymi w tę świetną karciankę. Zastanawiam się, czy nadal istnieje jakaś grupa graczy w Rzeszowie
Chętnie pograłbym z innymi graczami.
Please, respond |
|
|
|
 |
kabat07 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 30 Cze, 2013
|
|
|
Z chęcią dołączę do lokalne sceny planszówek w Rzeszowie. posiadam neuroshime hex i WHI. Gdzie można was znaleźć? pozdrawiam. |
|
|
|
 |
regrof [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 30 Cze, 2013
|
|
|
Najprawdopodobniej w tym miesiącu założymy w Rzeszowie stowarzyszenie gier planszowych - jeśli jesteście zainteresowani to info na PW.
W Neuroshime zagram chętnie, a sam zapraszam na X winga;) |
|
|
|
 |
Ravandil [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 01 Lip, 2013
|
|
|
W Rzeszowie z karcianek prosperują bardzo dobrze głównie dwie: The Spoils i MtG. Poza tym parę osób gra w Veto i Yu-Gi-Oh, ale to raczej sporadycznie i casualowo.
kabat07 i Mortyr, jeśli szukacie graczy to piszcie na forum Rzeszowskiego Klubu Fantastyki, to główne miejsce gdzie się umawiamy: http://nawigator.rzeszow.pl/forum/index.php
Zaglądnijcie też do Gamekeepera, tam prawie zawsze są jacyś gracze i coś się dzieje. Poza tym jest sporo gier w sklepowym Gamesroomie do pogrania (w tym Inwazja). |
|
|
|
 |
morphine [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 05 Lut, 2014
|
|
|
Byłby ktoś chętny pograć? Może być w GK albo ustalimy. |
|