Karty surowców |
Autor |
Wiadomość |
Krionah [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 09 Lis, 2005 Karty surowców
|
|
|
Czy będzie możliwość dokupienia kart surowców osobno, bez całej gry? Chodzi oto, że po intensywnym eksploatowaniu gry moje karty nie dość że są upaprane, to na niektóruch zaczynają schodzić obrazki. |
|
|
|
 |
Hudson [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 09 Lis, 2005
|
|
|
Tez bym kupil, bo moja wersja wyglada jak nowa, poza tym kartami nieszczesnymi. Niestety podobne pytanie padla na MP i odpowiedz brzmiala "nie" z tego co pamietam. Wlasciwie to tylko w przypadku jednej gry slyszalem o praktyce sprzedawania samych kart. |
|
|
|
 |
Krionah [Usunięty]
|
|
|
|
Nie przypominam sobie, żeby to była odpowiedź "nie". Wieczorkiem chyba bylo coś napomknięte że "może" |
|
|
|
 |
Hudson [Usunięty]
|
|
|
|
Nie uczestniczylem w nocnych rozmowach niestety |
|
|
|
 |
wc [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 11 Lis, 2005
|
|
|
ja już ze 2 razy pytałem samego D.W. o tę sprawę, ale dwa razy nie doczekałem się odpowiedzi
Trzeba przyznać że w obu przypadkach miałem jakieś tam inne główne pytania a to było tylko dodatkowym, i D.W. odpisywał mi w obu wypadkach, ale na to pytanko odpowiedzi nie udzielał.
pzdr
wc |
|
|
|
 |
moonman [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 11 Lis, 2005
|
|
|
ja sie dolaczam, z tym ze zainteresowany jestem kartami do konfrontacji |
|
|
|
 |
horoszka [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 26 Sty, 2006 Może jakis pomysł
|
|
|
Hej juz od dosc dawna nurtuje mnie to samo;
moze ma ktos jakis pomysl jak ewentualnie zabezpieczyc karty syrowcow; bo jesli tak dalej pojdzie gra po prostu pojdzie do piachu:( buuuuuuuuuuuuu |
|
|
|
 |
Dusso [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 26 Sty, 2006
|
|
|
Zalaminować i tyle |
|
|
|
 |
xshadow [Usunięty]
|
|
|
|
No co wy z tym laminowaniem. Głupiego robota. Raz, że i tak w koncu się rozejdą dwa, że to bezduszne jak.... no jak nie wiem co. U mnie karty są dość zużyte ale chyba daje im to troche klimatu |
|
|
|
 |
Dusso [Usunięty]
|
|
|
|
Można też pociągnąć lakierem bezbarwnym tyle że to sporo roboty wtedy...
Mi tam laminaty się podobają - jeśli po latach się rozejdą, to zawsze można.. znowu je zalaminować hłe hłe |
|
|
|
 |
Krionah [Usunięty]
|
|
|
|
Ja mam cichą nadzieję, że do Żeglarzy będzie dołączony nowy zestaw kart surowców |
|
|
|
 |
Browarion [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 30 Sty, 2006
|
|
|
Krionah napisał/a: | Ja mam cichą nadzieję, że do Żeglarzy będzie dołączony nowy zestaw kart surowców |
Och, to byłby cudowny prezent !!
DW - nie daj(-cie) się prosić |
|
|
|
 |
Grzegorz [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 28 Lut, 2006 Re: Karty surowców
|
|
|
Krionah napisał/a: | Czy będzie możliwość dokupienia kart surowców osobno, bez całej gry? Chodzi oto, że po intensywnym eksploatowaniu gry moje karty nie dość że są upaprane, to na niektóruch zaczynają schodzić obrazki. |
Watpie czy mozna kupic karty surowcow w Polsce, ale w Niemczech od dawna mozna. Jezeli masz kogos w Niemczech, co moglby ci je zalatwic, to znajdziesz takie karty tutaj za jedyne 4,80€. Problem tylko, ze do Polski nie wysylaja, wiec bez znajomych w Niemczech nie masz szans na zdobycie nowych kart. |
|
|
|
 |
jax [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 28 Lut, 2006 Re: Karty surowców
|
|
|
Grzegorz napisał/a: | Watpie czy mozna kupic karty surowcow w Polsce, ale w Niemczech od dawna mozna. Jezeli masz kogos w Niemczech, co moglby ci je zalatwic, to znajdziesz takie karty tutaj za jedyne 4,80€. Problem tylko, ze do Polski nie wysylaja, wiec bez znajomych w Niemczech nie masz szans na zdobycie nowych kart. |
Jakby ktos kupował w tym sklepie to proszę o info, to bym się podłączył, bo syn zgubił mi cały czerwony komplet dróg i budynków a w tym sklepiku mógłbym to uzupełnić. |
|
|
|
 |
D.W.
Galakta

|
Wysłany: Pią 31 Mar, 2006
|
|
|
Za jakiś czas będzie mozliwe dokupienie oddzielnie samych kart. Ale dopiero raczej po wakacjach. |
|
|
|
 |
|