Nowy dodatek - Jesień 2011 |
Autor |
Wiadomość |
D.W.
Galakta

|
Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 Nowy dodatek - Jesień 2011
|
|
|
Jak zapewne cześć zauważyła na jesień był planowany dodatek The King in Yellow.
Jednak okazało się, że być może będzie możliwość druku Black Goat of the Woods.
Moje pytanie jest takie czy robi to Wam różnicę. Który według Was z tych dodatków byłby lepszy itp. Na razie załóżmy, że mamy wybór 1 z tych 2 na jesień.
Może się okazać, że nie będzie wyboru i ewentualnie będzie mógł być tylko ten 2... |
|
|
|
 |
Monterey Jack [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 28 Lip, 2011
|
|
|
Z internetowych recenzji wnioskuje że "The King in Yellow." jest bardziej wartościowy. Głosuje zatem na niego.
pzdr |
|
|
|
 |
szutek [Usunięty]
|
|
|
|
Też jestem za Kingiem, ale z racji tego, że jestem zwolennikiem wychodzenia polskich dodatków w takiej samej kolejności, jak pojawiały się angielskie. |
|
|
|
 |
sanczo [Usunięty]
|
|
|
|
Posiadam i Króla i Kozę. Króla oceniam na 5, Kozę na 3+.
Koza daje super Herolda i schrzaniony kult. Do tego karty które są średnie, parę potworków- jako jedyny mały zestaw- i możliwość ustawiania stopnia trudności gry co jest dupne i niepotrzebne.
A Króla nikomu nie trzeba przedstawiać- cud, miód i orzeszki |
|
|
|
 |
Sargodar [Usunięty]
|
|
|
|
The King in Yellow.
Jak najbardziej! |
|
|
|
 |
gwizdzius [Usunięty]
|
|
|
|
Sargodar napisał/a: | The King in Yellow.
Jak najbardziej! |
Potwierdzam |
|
|
|
 |
DaRKeR [Usunięty]
|
|
|
|
Też byłbym za królem, a najlepiej za oboma dodatkami :] |
|
|
|
 |
Sh' EGzor [Usunięty]
|
|
|
|
szutek napisał/a: | ale z racji tego, że jestem zwolennikiem wychodzenia polskich dodatków w takiej samej kolejności, jak pojawiały się angielskie. |
a jaka była kolejność przypomnijcie mi...
D.W. napisał/a: | Może się okazać, że nie będzie wyboru i ewentualnie będzie mógł być tylko ten 2... |
I tak będziemy piszczeć z zachwytu |
|
|
|
 |
vaden_ker [Usunięty]
|
|
|
|
The King in Yellow. |
|
|
|
 |
Kirdan [Usunięty]
|
|
|
|
"Król w Żółci", por favor. |
|
|
|
 |
Sandking [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 29 Lip, 2011
|
|
|
Mi szczerze mówiąc rybka, bo mam nadzieję, że prędzej czy później wszystko wyjdzie :] Osobiście Króla w Żółci znam w wersji w angielskiej, więc chętniej bym zobaczył Kozę, ale jak widać z powyższych wypowiedzi jestem jedyny :] Poza tym też jestem za wydawaniem dodatków w odpowiedniej kolejności. |
|
|
|
 |
groan [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 30 Lip, 2011
|
|
|
Jestem za wydawaniem dodatków w takiej kolejności jak w oryginale. Więc King in Yellow. Oczywiście jeśli wyjdzie coś innego to i tak kupię. |
|
|
|
 |
dreamer [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 01 Sie, 2011
|
|
|
Nie ważne co, byleby wychodziło. Ale jak już mam się określić, to poproszę króla - wszędzie zbiera rewelacyjne oceny i recenzje więc super by się komponował na mojej półce obok świetnego Dunwich |
|
|
|
 |
Ardad Lili [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 02 Sie, 2011
|
|
|
Ja również oddaję głos na Króla - ma zdecydowanie lepsze recenzje, no i też podoba mi się zachowanie chronologii wydawniczej . |
|
|
|
 |
Vaughn [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 03 Sie, 2011
|
|
|
Zdecydowanie The King in Yellow.
Poza tym, trzymałabym się koncepcji chronologicznego wydawania dodatków. W jej myśl również nie pogardziłabym w niedalekiej, mam nadzieję przyszłości, nowym wydaniem Klątwy Faraona, choć mam pierwszą wersję |
|
|
|
 |
|