|
galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta
|
Imrahil-wariat nie z tej ziemi |
Autor |
Wiadomość |
ilidianstorm [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011 Imrahil-wariat nie z tej ziemi
|
|
|
Pomyślałem że za dużo tu pierdół na forum o nowych dodatkach itp itp a mało o taliach i combosach jakie można poskładać. Chce sie pochwalić postacią Imrahila z tego względu że w dobrze złożonej talii ducha ten bohater wymiata jak szalony w żniwa i bez wątpienia stawiam go w pierwszej 5 najlepszych bohaterów w lordzie.
1.ma świetne statystyki i nienajgorszy koszt startowy (11)
2.doskonała zdolność można go odtapować kiedy inna postać opuszcza gre.
Moja ekipa startowa to eowyn dunhern i Imrahil. Talia złożona jest pod świetne postacie rohanu :
3x zaklinacz,eskorta Edoras,konie rohanu itp to najlepsze karty z którymi Imrahil współgra. Dodatkowo 2x nieoczekiwana odwaga i 3x znaki dunedainów przy dobrym dociągu po paru rundach z Imrahla robi sie totalny wariat i do wypraw i do bronienia i do atakowania.Czekam na komentarze i oczywiscie na wymienianie swoich faworytów w grze. |
|
|
|
 |
l33tm4st3r [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011
|
|
|
moim zdaniem skoro Imrahilem chcesz atakować i bronić to Dunhern jest w tej talii bez sensu, bo statystyk nie ma on zachwycających, a skoro "normalnie" walczysz, to jego umiejętność nie ma sensu - wolałbym Eleanorę
a tak BTW nazywasz pierdołami tematy, w których dyskutujemy o nowych kartach i taliach/combosach, które możemy dzięki nim złożyć a za istotny uważasz temat, w którym piszesz takie oczywistości jak to, że Imrahil ma dobre statystyki i że się odtapowuje ?
bo powiedzmy szczerze, nieoczekiwana odwaga czy znaki dunedainów na Imrahilu to żadne combo, tylko normalne zastosowanie tych kart...
aha, i koszt bohatera 11 nie jest niski, tylko wysoki |
|
|
|
 |
ilidianstorm [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 21 Gru, 2011
|
|
|
o kurcze pozjadał rozumy majster.combo z kartami sprzymierzenców rohanu pozostałe karty które wymieniłem czynią z niego jeszcze bardziej nieprzyjemną bestie.dunhern czysci zaplecze jak szalony ze wszelkich nieprzyjemnych smieci a eleanora to obosieczna broń niby anuluje zdolnościa treachery cards ale musisz dociągać nastepną z talii przeciwności. |
|
|
|
 |
|
|