X-Wing na Śląsku |
Autor |
Wiadomość |
Wikary [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2012 X-Wing na Śląsku
|
|
|
Poszukuję chętnych do gry w promieniu do 30 km od Zabrza.
Jeśli ktoś reflektuje na partyjkę to jestem otwarty na propozycje.
W razie czego mam Core seta i wszystkie dodatki, więc możemy zagrać tym co posiadam. |
|
|
|
 |
Tremayne [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2012
|
|
|
jest szansa, że więcej osób będzie z okolic GOP, znajomy z Katowic dziś chyba dostał Core z jakimiś dodatkami, a ja chce najpierw rozegrać ze dwie partie zanim będę myślał o kupowaniu.
jakby co, można na forum www.gwiezdne-wojny.pl ogarniać. |
|
|
|
 |
magnus [Usunięty]
|
|
|
|
Hej. Jak coś jestem z okolic Rybnika ale często bywam w Gliwicach - studia. Z chęcią bym zagrał przed zakupem. |
|
|
|
 |
SebaJ-bie [Usunięty]
|
|
|
|
Elo Jastrzębie Zdrój też wkracza do akcji |
|
|
|
 |
Kir91
Gość
|
|
|
|
Ruda Śląska na stanowiskach!
A właściwie nie całkiem, bo nie mam czym latać Nie chcę kupić gry, zanim nie zagram. |
|
|
|
 |
Wikary [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 25 Wrz, 2012
|
|
|
Jutro ok. 17.00 mógłbym pojawić się z myśliwcami w Katowicach, jeżeli ktoś miałby ochotę zagrać to zapraszam. Miejsce spotkania do uzgodnienia. Wstępnie planuję pojawić się w sklepie Flamberg przy ul. Andrzeja 21a. |
|
|
|
 |
FilipsO [Usunięty]
|
|
|
|
Może przeniesiecie się do innego działu? Nie żebym się czepiał, ale wszystko wyglądałoby estetyczniej.
EDIT:
Michal - byłem w trakcie przenoszenia, ale mnie uprzedziłeś. |
Ostatnio zmieniony przez Wto 25 Wrz, 2012, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
magnus [Usunięty]
|
|
|
|
Na razie jestem zablokowany przez sesje. Gdzie jest Flamberg wiem, grywałem tam Inifinty.
Edit a czy przypadkiem BARD nie ma w ofercie gry ? można by tam w przyszłości zorganizować turnieje |
|
|
|
 |
Wikary [Usunięty]
|
|
|
|
Flamberg też ma X-Wingi w ofercie. I myślę że jeżeli gra się rozwinie to i tam będzie można poturniejować
Magnus daj znać jak będziesz miał wolny termin. |
|
|
|
 |
martoln [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 27 Paź, 2012
|
|
|
zgłaszam swe wstąpienie na mroczną drogę kierowca tie-fighterów chętny na szczyptę rywalizacji. |
|
|
|
 |
martoln [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 27 Paź, 2012
|
|
|
magnus napisał/a: | Na razie jestem zablokowany przez sesje. Gdzie jest Flamberg wiem, grywałem tam Inifinty.
Edit a czy przypadkiem BARD nie ma w ofercie gry ? można by tam w przyszłości zorganizować turnieje |
od tego czasu Flamberg zmienił lokalizację. A nawiasem - kiedy jakiś szpil na śląsku? Może sami się zorganizujemy? Ilu mamy graczy?
1. martoln
Dodatkowo mogę wymienić/sprzedać x-winga na tie-fightera/$$$ |
|
|
|
 |
Wikary [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 29 Paź, 2012
|
|
|
2. Wikary, gotowy i chętny |
|
|
|
 |
martoln [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 31 Paź, 2012
|
|
|
2 juz jest, to jeszcze 2 i mozna jakies mile granie zorganizowac - nawet moze pokusic sie o mini turniej - panowie, panie - ktos posiada jeszcze flote na slasku? |
|
|
|
 |
DarthBart [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 04 Sty, 2013
|
|
|
Obsidian 7 Standing By...
Mam 2 Core Sety i po 2 sztuki z każdego dodatku 1 Wave + po sztuce 2 wave + leci do mnie 3 wave, więc mam czym latac. Jestem z Katowic i najbardziej mi pasuje Katowicki Bard w soboty.
BTW to w Bardzie był turniej 29.12.2012 (ale niestety nie dałem rady), natomiast w sobotę 19.01.2013 od 10.00 będzie kolejny turniej i jeśłi mi du..y nie urwie to będę |
Ostatnio zmieniony przez DarthBart Pon 23 Wrz, 2013, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
bolciu [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 23 Wrz, 2013
|
|
|
I jak to jest z X-wingiem na śląsku? Przymierzam się do zakupu i fajnie byłoby mieć z kim grać. |
|
|
|
 |
|