Gra o Tron PBF #6 - Pole gry |
Autor |
Wiadomość |
dibbler [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 26 Wrz, 2012
|
|
|
TERF napisał/a: | no to ja sciagam najazd bez efektu! |
Może chciałeś napisać "marsz"? |
|
|
|
 |
TERF [Usunięty]
|
|
|
|
no to panowie jedziemy z tymi rozkazami
na twoje nie szczescie barathonie nie poleje sie krew jak narazie
marsz -1
1x rycesz idzie do Higerland
1x machina do Searoad Marches (leninsterze lapia mnie limity i to dla naszego sasiada Barathona jakby mu sie spodobal the Reach na kolejna ture) wiec nie masz czego sie obawiac!
1x piechur do Salt Shere
nie zostawiam zetonu |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Aktualizacja:
Czekamy na:
|
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
TERF napisał/a: | 1x rycesz idzie do Higerland |
To chyba z jakiejś innej gry kraina...
Niech nam sprzyja pan światła i płomienia, machina rusza z prewencyjnym atakiem na White Harbor. Dowódcę za 30 sek wysyłam na prv. |
|
|
|
 |
TERF [Usunięty]
|
|
|
|
toszt napisał/a: | TERF napisał/a: | 1x rycesz idzie do Higerland |
To chyba z jakiejś innej gry kraina... |
hehehe... faktycznie cos mi sie pomieszalo. w biurze male zamieszanie jest
PS nadal w The Reach jest slaba obrona? |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
TERF napisał/a: | toszt napisał/a: | TERF napisał/a: | 1x rycesz idzie do Higerland | To chyba z jakiejś innej gry kraina... | hehehe... faktycznie cos mi sie pomieszalo. w biurze male zamieszanie jest
PS nadal w The Reach jest slaba obrona? | Przecież wiadome było, że się zabunkrujesz tam, cóż z tego, skoro moje oczy są zwrócone w inne strony
Swoją drogą, jak chcesz wygrać, jak tylko się chowasz z najlepszą armią w westeros? jak to się mówi? Letni rycerze? ... Starfall zajęte z wielką armią, Loras na ręku, a Ty uciekasz na sam widok Martella, w Sunspear pewnie nie mogą w to uwierzyć...
PS. widziałem ten wpis, który skasowałeś |
|
|
|
 |
TERF [Usunięty]
|
|
|
|
toszt napisał/a: | PS. widziałem ten wpis, który skasowałeś |
hehehe... byl praktycznie taki sam tylko w miedzy czasnie napisales juz swoj ruch i zamiast edit kliknałem kasuj
no co? czasem trzeba sie bunkrowac, zwlaszcze sledzac historie rozgrywki to z kazdym rodem odbylem przynajmniej jedna walke lub "potyczke"
a po drugie jak mam walczyc jak wszystko w kontrataku strace? (pulkownik ukradl mi kruka i namieszal ) |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Bitwa na White Harbor
Atakujący Baratheon toszt ma [7]:
machina [4]
Ruch -1 [-1]
dowódca: Ser Davoc Seaworth [2] Jeśli twoja karta Rodu "Stannis Baratheon" znajduje się na twoim stosie kart odrzuconych, ta karta otrzymuje +1 so siły i symbol miecza.
Stannis Baratheon znajduje się na stosie kart odrzuconych.
Losy Bitwy: +1 [miecz]
Obrońca Stark pulkownik ma [5]:
rycerz [2]
dowódca: Roose Bolton [2] Jeśli przegrasz tę bitwę, weź cały swój stos odrzuconych kart Rodu na rękę (razem z tą kartą).
Losy Bitwy: +1 [wieża]
przewaga w Lennictwach
Neutralne Wsparcia:
Atakujący Baratheon toszt wygrywa. Obrońca Stark pulkownik traci rycerza od miecza. Traci też statek w porcie (Baratheon toszt nie może go przejąć, bo nie ma wolnych). Roose Bolton wraca Stark pulkownik dowódców na rękę. |
Ostatnio zmieniony przez Adam Badura Sro 26 Wrz, 2012, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
pulkownik [Usunięty]
|
|
|
|
bolton dowodzi |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Aktualizacja:
Czekamy na:
|
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Hehe, tym razem misja Davoca w White Harbor zakończona sukcesem Kto by pomyślał... |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 27 Wrz, 2012
|
|
|
Seagard:
rycerz na The Twins
rycerz na Pyke
piechur zostaje |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Dobry Sąsiedzie, jak już wyślesz swojego rycerza do Portu, możesz podać dowódcę tutaj, ja już swojego posłałem |
|
|
|
 |
TERF [Usunięty]
|
|
|
|
ja musze uciekac wiec bede pozniej jak cos ale tak informacyjnie jesli stark nie zaatakuje barathona to Martell musi w pierwszym ruchu zdobyc Koniec Burzy bo inaczej koniec gry
Chyba ze zmienimy zasady na jakich ja gram ze trzeba utrzymac 7 zamkow do konca tury |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
TERF napisał/a: | ja musze uciekac wiec bede pozniej jak cos ale tak informacyjnie jesli stark nie zaatakuje barathona to Martell musi w pierwszym ruchu zdobyc Koniec Burzy bo inaczej koniec gry
Chyba ze zmienimy zasady na jakich ja gram ze trzeba utrzymac 7 zamkow do konca tury |
To może zmieńmy tak, że Tyrellom wystarczy utrzymanie jednego zamku w 3ciej turze, Baratheonom 8 na koniec tury, a inni nie mogą wygrać. Pasi? ... |
|
|
|
 |
|