Gra o Tron PBF #6 - Pole gry |
Autor |
Wiadomość |
Adam Badura [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 28 Wrz, 2012
|
|
|
Aktualizacja:
Czekamy na:
|
|
|
|
 |
TERF [Usunięty]
|
|
|
|
marsz +0
machina do Starfall
rycesz atakuje Passe.. P..
dowodca wyslany |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Bitwa na Prince's Pass
Atakujący Tyrell TERF ma [3]:
rycerz [2]
Ruch +0 [0]
dowódca: Królowa Cierni [0] Natychmiast usuń jeden żeton Rozkazu przeciwnika z obszaru sąsiadującego z obszarem ogarniętym bitwą. Nie możesz usunąć żetonu Marszu, który zapoczątkował bitwę.
usuwa Ruch +1* na The Boneway
Losy Bitwy: +1 [wieża]
Obrońca Martell dibbler ma [2]:
piechota [1]
dowódca: Arianne Martell [1] Jeśli sie bronisz i przegrasz bitwę, twój przeciwnik nie może przesunąć swoich jednostek na obszar ogarnięty bitwą. Zamiast tego wracają one na obszar, z którego przybyły. Twoje własne jednostki nadal muszą przeprowadzić odwrót.
Losy Bitwy: +0 [czaszka]
przewaga w Lennictwach
Neutralne Wsparcia:
Atakujący Tyrell TERF i traci rycerza od czaszki. Obrońca Martell dibbler musi się wycofać (gdzie?). Prince's Pass pozostaje bezpańskie. |
Ostatnio zmieniony przez Adam Badura Pią 28 Wrz, 2012, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
TERF [Usunięty]
|
|
|
|
Maretllu mialem nie atakowac cie lecz jak zobaczylem ze zostawiles bezbronny zamek nie moglem sobie odpuscic tak pieknego bezbronnego kaska ziemi |
|
|
|
 |
dibbler [Usunięty]
|
|
|
|
TERF napisał/a: | Maretllu mialem nie atakowac cie lecz jak zobaczylem ze zostawiles bezbronny zamek nie moglem sobie odpuscic tak pieknego bezbronnego kaska ziemi |
Ja coś zostawiłem? Przecież to Ty z niego wyszedłeś. Twoje tłumaczenia są jak zwykle pokrętne.
Arianne Martell... z bólem serca |
|
|
|
 |
TERF [Usunięty]
|
|
|
|
Królowa Cierni [0] Natychmiast usuń jeden żeton Rozkazu przeciwnika z obszaru sąsiadującego z obszarem ogarniętym bitwą. Nie możesz usunąć żetonu Marszu, który zapoczątkował bitwę.
usuwam marsz +1 |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
 |
TERF [Usunięty]
|
|
|
|
adam jak zawsze szybszy
i znowu czaszka w walce z martellem juz drugi raz |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Stawiam na Dornish Marches
Niezależnie od jego wycofania, ja ruszam się (zostawiam żeton) z Eyrie na Kings Landing. |
|
|
|
 |
TERF [Usunięty]
|
|
|
|
czyzby szturm ma The Reach? hmm... |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
TERF napisał/a: | czyzby szturm ma The Reach? hmm... | Jak Martell nie da rady, to ktoś musi tam porządek zrobić w końcu... |
|
|
|
 |
dibbler [Usunięty]
|
|
|
|
toszt napisał/a: | Stawiam na Dornish Marches
|
Może być. |
|
|
|
 |
Adam Badura [Usunięty]
|
|
|
|
Aktualizacja:
Czekamy na:
|
|
|
|
 |
TERF [Usunięty]
|
|
|
|
chyba the Rech bedzie mial nowego wlasciciela lecz zapewne losy bitwy o tym zdecyduja
ciekawe czy tez bedziemy mieli nowego krola na koniec tej tury czy Marell zachowa to na ostatnia ture na zrzucenie kogoss w lennictwie hmm...
Ja jako dobry krol licze ze nie bedzie rewolucji i nie obala mnie na zecz fałszywego boga swiatła |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
TERF napisał/a: | fałszywego boga swiatła |
Nazywaj go jak chcesz, w końcu i tak ugniesz kolana... |