X-wing w Łodzi |
Autor |
Wiadomość |
Oldster [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 17 Paź, 2012 X-wing w Łodzi
|
|
|
Zapraszam wszystkich chętnych do gry. Spotkania najlepiej urządzać w Łódzkim Domu Kultury na Traugutta 18. Co sobotę zbieramy się tam grać w różne gry planszowe. Poniżej zamieszczam link do strony z informacjami co do miejsca i ludzi. Info, umawianie się na terminy i ewentualne pytania dawajcie tutaj lub w forum na stronie w linku. Jeśli jakimś cudem znajdzie się ktoś z Pabianic to walcie bezpośrednio do mnie
http://www.smerf.fero.pl/ |
|
|
|
 |
lesar [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 19 Paź, 2012 Re: X-wing w Łodzi
|
|
|
Oldster napisał/a: | Zapraszam wszystkich chętnych do gry. Spotkania najlepiej urządzać w Łódzkim Domu Kultury na Traugutta 18. Co sobotę zbieramy się tam grać w różne gry planszowe. Poniżej zamieszczam link do strony z informacjami co do miejsca i ludzi. Info, umawianie się na terminy i ewentualne pytania dawajcie tutaj lub w forum na stronie w linku. Jeśli jakimś cudem znajdzie się ktoś z Pabianic to walcie bezpośrednio do mnie
http://www.smerf.fero.pl/ |
A czy w tą sobotę będziecie grać w X-wing, dzisiaj dopiero go kupiłem i chętnie bym się włączył w poznanie gry. |
|
|
|
 |
Oldster [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 19 Paź, 2012
|
|
|
W tą sobotę będę tam około godz 15 więc możemy strzelić jakąś szybką partię. Tylko jak możesz to napisz czy przyjdziesz |
|
|
|
 |
lesar [Usunięty]
|
|
|
|
Ja ewentualnie mogę być około 17.00 najwcześniej, nawet nie wiem czy dzisiaj uda mi się nabytek rozpakować - jak dzieci dadzą. |
|
|
|
 |
Oldster [Usunięty]
|
|
|
|
No ok, niech będzie 17 |
|
|
|
 |
lesar [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 29 Paź, 2012
|
|
|
Zapraszam wszystkich chętnych do gry w najbliższą sobotę 3 listopada od 13.00 na Traugutta od 13.00 jakiś turniej możemy zrobić. Dajcie znać czy ktoś będzie. |
|
|
|
 |
Oldster [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 30 Paź, 2012
|
|
|
Dołożę wszelkich starań aby dotrzeć |
|
|
|
 |
lesar [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 31 Paź, 2012
|
|
|
Oldster napisał/a: | Dołożę wszelkich starań aby dotrzeć |
To fajnie! kupiłeś tą AGROWŁÓKNINĘ czy filc w końcu? Ja dzisiaj spróbuję dać na nią białą farbę w sprayu. |
|
|
|
 |
Oldster [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 01 Lis, 2012
|
|
|
lesar napisał/a: | Oldster napisał/a: | Dołożę wszelkich starań aby dotrzeć |
To fajnie! kupiłeś tą AGROWŁÓKNINĘ czy filc w końcu? Ja dzisiaj spróbuję dać na nią białą farbę w sprayu. |
Ani to ani to. Po dwóch tygodniach czekania na filc zamówiłem planszę u tapicera. Efekt jest dość ciekawy więc postaram się ją przywieźć w sobotę. |
|
|
|
 |
lesar [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 01 Lis, 2012
|
|
|
czarne tło czy jakaś grafika? weź na sobotę lub zapodaj fotki. |
|
|
|
 |
Raf Larkin [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 07 Lis, 2012
|
|
|
Podczas Łódzkiego Portu Gier będziemy chcieli zorganizować turneij. Najprawdopodobniej w sobotę 24.11.2012.
Co o tym myślicie? |
|
|
|
 |
Oldster [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 08 Lis, 2012
|
|
|
Będę pomagał w organizacji ŁPGa więc nie wiem czy dam radę, ale pomysł przedni. |
|
|
|
 |
lesar [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 08 Lis, 2012
|
|
|
ja się piszę, tylko mógłby Oldster przetłumaczyć główne punkty zasad turniejowe od FFG, bo od Galakty się nie doczekamy za szybko |
|
|
|
 |
Raf Larkin [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Oldster [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 09 Lis, 2012
|
|
|
lesar z tłumaczeniem może być problem jako że cierpię ostatnio na przewlekły brak czasu Aha, jeszcze jedno - po naszej ostatniej rozgrywce zostawiłeś swoją matę do gry. Leży u mnie bezpiecznie ale w ten weekend raczej nie będzie mnie w Łodzi więc oddam Ci ją przy naszym najbliższym spotkaniu. Jeśli chcesz ją wcześniej to pisz. Coś wykombinujemy. |
|
|
|
 |
|