galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
X-wing w Łodzi
Autor Wiadomość
Oldster
[Usunięty]

Wysłany: Sro 17 Paź, 2012   X-wing w Łodzi

Zapraszam wszystkich chętnych do gry. Spotkania najlepiej urządzać w Łódzkim Domu Kultury na Traugutta 18. Co sobotę zbieramy się tam grać w różne gry planszowe. Poniżej zamieszczam link do strony z informacjami co do miejsca i ludzi. Info, umawianie się na terminy i ewentualne pytania dawajcie tutaj lub w forum na stronie w linku. Jeśli jakimś cudem znajdzie się ktoś z Pabianic to walcie bezpośrednio do mnie :)

http://www.smerf.fero.pl/

lesar
[Usunięty]

Wysłany: Pią 19 Paź, 2012   Re: X-wing w Łodzi

Oldster napisał/a:
Zapraszam wszystkich chętnych do gry. Spotkania najlepiej urządzać w Łódzkim Domu Kultury na Traugutta 18. Co sobotę zbieramy się tam grać w różne gry planszowe. Poniżej zamieszczam link do strony z informacjami co do miejsca i ludzi. Info, umawianie się na terminy i ewentualne pytania dawajcie tutaj lub w forum na stronie w linku. Jeśli jakimś cudem znajdzie się ktoś z Pabianic to walcie bezpośrednio do mnie :)

http://www.smerf.fero.pl/

A czy w tą sobotę będziecie grać w X-wing, dzisiaj dopiero go kupiłem i chętnie bym się włączył w poznanie gry.

Oldster
[Usunięty]

Wysłany: Pią 19 Paź, 2012   

W tą sobotę będę tam około godz 15 więc możemy strzelić jakąś szybką partię. Tylko jak możesz to napisz czy przyjdziesz :)

lesar
[Usunięty]

Ja ewentualnie mogę być około 17.00 najwcześniej, nawet nie wiem czy dzisiaj uda mi się nabytek rozpakować - jak dzieci dadzą.

Oldster
[Usunięty]

No ok, niech będzie 17 :)

lesar
[Usunięty]

Wysłany: Pon 29 Paź, 2012   

Zapraszam wszystkich chętnych do gry w najbliższą sobotę 3 listopada od 13.00 na Traugutta od 13.00 jakiś turniej możemy zrobić. Dajcie znać czy ktoś będzie.

Oldster
[Usunięty]

Wysłany: Wto 30 Paź, 2012   

Dołożę wszelkich starań aby dotrzeć :)

lesar
[Usunięty]

Wysłany: Sro 31 Paź, 2012   

Oldster napisał/a:

To fajnie! kupiłeś tą AGROWŁÓKNINĘ czy filc w końcu? Ja dzisiaj spróbuję dać na nią białą farbę w sprayu.

Oldster
[Usunięty]

Wysłany: Czw 01 Lis, 2012   

lesar napisał/a:
Oldster napisał/a:

To fajnie! kupiłeś tą AGROWŁÓKNINĘ czy filc w końcu? Ja dzisiaj spróbuję dać na nią białą farbę w sprayu.

Ani to ani to. Po dwóch tygodniach czekania na filc zamówiłem planszę u tapicera. Efekt jest dość ciekawy więc postaram się ją przywieźć w sobotę.

lesar
[Usunięty]

Wysłany: Czw 01 Lis, 2012   

czarne tło czy jakaś grafika? weź na sobotę lub zapodaj fotki.

Raf Larkin
[Usunięty]

Wysłany: Sro 07 Lis, 2012   

Podczas Łódzkiego Portu Gier będziemy chcieli zorganizować turneij. Najprawdopodobniej w sobotę 24.11.2012.

Co o tym myślicie?

Oldster
[Usunięty]

Wysłany: Czw 08 Lis, 2012   

Będę pomagał w organizacji ŁPGa więc nie wiem czy dam radę, ale pomysł przedni.

lesar
[Usunięty]

Wysłany: Czw 08 Lis, 2012   

ja się piszę, tylko mógłby Oldster przetłumaczyć główne punkty zasad turniejowe od FFG, bo od Galakty się nie doczekamy za szybko

Raf Larkin
[Usunięty]

Wysłany: Czw 08 Lis, 2012   Film promocyjny

Mamy już zrobiony film promocyjny

http://www.youtube.com/user/LodzkiFanklubSW

Oldster
[Usunięty]

Wysłany: Pią 09 Lis, 2012   

lesar z tłumaczeniem może być problem jako że cierpię ostatnio na przewlekły brak czasu :( Aha, jeszcze jedno - po naszej ostatniej rozgrywce zostawiłeś swoją matę do gry. Leży u mnie bezpiecznie ale w ten weekend raczej nie będzie mnie w Łodzi więc oddam Ci ją przy naszym najbliższym spotkaniu. Jeśli chcesz ją wcześniej to pisz. Coś wykombinujemy.

Odpowiedz do tematu